05 / 10 / 2024

TOKİ İnönü Konutları ne zaman teslim

TOKİ İnönü Konutları ne zaman teslim

2013 yılında Bingöl Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi tarafından İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapımı devam eden konutların yer belirleme kuraları 27-28 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ukrayna'da yasa değişiyor: Borçluların konutlarına el konabilecek!

Ukrayna'da 21 Nisan 2021’den itibaren, borçların karşılığında konutlara el konulmasını yasaklayan moratoryum bitiyor. Bu tarihten itibaren borçluların konutlarına el konabilecek.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

Isparta TOKİ Çünür kura sonucu 2+1 ve 3+1 öğrenme!

Isparta TOKİ Çünür kura sonucu 2+1 ve 3+1 öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

TOKİ'nin boş konutlarını evsizlerin kullanması için teklif verildi! 

TOKİ'nin boş konutlarını evsizlerin kullanması için 2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye verildi..

TOKİ'nin boş konutlarının yurda dönüştürülmesi için teklif verildi!

TOKİ'nin boş konutlarının yurda dönüştürülmesi için hazırlanan 2985 Sayılı Toplu Konut Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi meclise sunuldu...

Terör mağdurlarının konutları tamamlanıyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde terörden dolayı yıkılan ve tahrip olan binaların yerine planlanan 25 bin konutun bu yıl tamamlanacağını müjdeledi..

Çankaya Özaltın Konutları ile 242 konut yolda!

Özaltın Konutları, Özaltın İnşaat tarafından Ankara Çankaya'da yükseliyor. 3 blok halinde dizayn edilen projede toplamda 242 konut yer alacak..

TOKİ Kayaşehir 2017 konut başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Kayaşehir Konutları için başvuru dönemi yarın sona eriyor. Kayaşehir TOKİ Evleri için başvurular 5 Eylül'de başlamıştı...

TOKİ Bartın Konutları için görüşüldü!

TÜED Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Yıldırım, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında TOKİ konutları hakkında konuşuldu.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Konya Hadim sözleşmeleri için bugün son gün!

TOKİ Konya Hadim projesinde yer alan konutların Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri 10 Ekim 2016 tarihi itibariyle başladı. TOKİ Konya Hadim Konutları sözleşmeleri için bugün son gün.

TOKİ İnönü Konutları ne zaman teslim Haberi

TOKİ İnönü Konutları ne zaman teslim

2013 yılında Bingöl Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapımı devam eden konutların yer belirleme kuraları 27-28 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak.


Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, 27-28 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak olan kura çekimleri ile ilgili olarak hak sahiplerinin ve dışarıdan talep toplama yöntemiyle daire alan vatandaşların kuraya katılmaları istenildi.


Kura çekim yerinin Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi olduğu ifade edilen açıklamada, 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü saat 10.00’da hak sahiplerinin yer belirleme kurasının çekileceği ve 28 Temmuz 2015 Salı günü saat 10.00’da ise, talep toplama yöntemiyle daire alan vatandaşların yer belirleme kurasının çekileceği kaydedildi.


BİN 376 KONUT İNŞA EDİLDİ

Bingöl Belediyesi ile TOKİ...