04 / 05 / 2024

toki iran ortaklığı

toki iran ortaklığı

İran Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Ali Rıza Jabbari, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'ı ziyaret etti. Jabbari, konut yapımı konusunda TOKİ ile işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

TOKİ İran duvarını bahar aylarında tamamlayacak!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Suriye sınırında yapmakta oldukları duvarın tamamlanmak üzere olduğunu, İran sınırındaki duvarın da bahar aylarında tamamlanacağını açıkladı. 

TOKİ, İran sınırındaki duvarı tamamladı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Suriye sınırında, Çin Seddi ve ABD-Meksika sınırının ardından dünyadaki üçüncü en uzun güvenlik duvarını inşa ettiklerini açıkladı. 

TOKİ, İran sınırındaki duvarın yarısını tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Suriye sınırına dünyanın en uzun 3'üncü duvarını örüyor. TOKİ,  İran sınırındaki duvarın yarısını tamamladı. 

TOKİ Kağıthane arsasına en yüksek teklif Güney-Baş Yapı-Esta-Elit Ortaklığı'ndan!

İstanbul Kâğıthane Arıcılar mahallesinde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle satışa çıkardığı arsanın ihalesine en yüksek teklif 527 milyon TL ile Güney-Baş Yapı-Esta-Elit Ortaklığı'ndan geldi.

Toki Yunuseli BGC evleri kurası!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen 452 konut için kuralar yarın çekilecek. İşte, Toki Yunuseli BGC evleri kurası..

Toki Niğde Çamardı Belediye projesi kura sonucu!

212 konut olarak TOKİ ve Niğde Çamardı Belediyesi ortaklığıyla inşa edilen projede kuralar çekildi. Toki Niğde Çamardı Belediye projesi kura sonucu henüz açıklanmadı.

TOKİ İran'da konut yapacak!

İran Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Ali Rıza Jabbari, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'ı ziyaret etti. Jabbari, konut yapımı konusunda TOKİ ile işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan özel durum açıklaması!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KAP'a özel durum açıklaması yaptı

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı MEPET'ten hisse aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın MEPET sermayesindeki payı 16.01.2013 tarihi itibariyle yüzde 0,091 sınırına ulaştı

Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den özel durum açıklaması!

Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş. şirketin Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüştürülmesi ve geri alınan Şirket paylarının satışı hakkında KAP'a şu açıklamayı yaptı

Toki Konakkale'de 237 konut ve 8 işyeri satışa sunuluyor!

Toki Çanakkale Konakkale'de 237 konut ve 8 işyeri satışa çıkarıldı...

Akçay Group Avrupa'nın lideri Lyreco ile iş ortaklığı yaptı!

Akçay Group’un kurumsal ofis ürünleri dağıtımı yapan markası Akoffice, aynı sektörde Avrupa’nın lideri Lyreco ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı.

Emlak Konut Kartal arsa ihalesi Dap - Ağaoğlu ortaklığının!

Emlak Konut GYO tarafından ihaleye çıkarılan Kartal arsasının 2. oturumu dün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklif 1.3 milyar ile Dap Yapı Ağaoğu İnşaat ortaklığı tarafından geldi...

toki iran ortaklığı Haberi

toki iran ortaklığı

İran Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Ali Rıza Jabbari, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'ı ziyaret etti. Jabbari, konut yapımı konusunda TOKİ ile işbirliği yapmak istediklerini belirtti. İran'da 1980'den bu yana faaliyet gösteren İran Konut Vakfı'nın devlet desteği alarak özellikle konut restorasyonu konusunda çalıştığını söyleyen Jabbari, TOKİ'nin tecrübelerinden yararlanmak istediğini ifade...