08 / 05 / 2024

TOKİ izmir hastanesi

TOKİ izmir hastanesi

TOKİ tarafından 300 bin metrekare alanda hayata geçirilmesi planlanan hastane, konut ve ticarethane planları onaylandı. Belediye Başkanı Saliha Özçınar, “İlçeye yatırımların önü açılacak” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

İzmir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Temeli 2014’te atılan ve 30 ayda açılması öngörülen İzmir Şehir Hastanesi hala tamamlanmadı. Hastanenin açılışı 5 kez ertelendi. Hastanenin inşaatı hala tamamlanmış değil...

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Medicana International İzmir Hastanesi hizmete girdi! 

Medicana Sağlık Grubu'nun sağlık alanında 30 yıla yaklaşan hastanecilik deneyimini aktardığı Medicana International İzmir Hastanesi hizmete açıldı.

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yüzde 65'i tamamlandı! 

İzmir'de inşası devam eden 2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yüzde 65'i tamamlandı. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, hastane inşaatında incelemelerde bulundu...

İzmir Dr. Suat Seren Hastanesi'ndeki çatlaklar korkutuyor!

İzmir Konak'taki Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin K Bloğundaki yangın merdivenlerindeki duvarların çatlak olduğu tespit edildi...

Anamur Devlet Hastanesi hizmete girdi!

TOKİ tarafından Mersin'in Anamur ilçesinde yaklaşık 22 bin metrekarelik alan üzerinde yapımı tamamlanan 150 yataklı Devlet Hastanesi hizmete açıldı.

İzmir Kınık Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'in Kınık ilçesinde 2 yıl önce yapımına başlanılan Kınık Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 25 yataklı hastane hizmete başladı.

İzmir Kiraz'a imar müjdesi!

İzmir'in Kiraz ilçesinde yapımı planlanan 75 yataklı yeni devlet hastanesi ve TOKİ projesinin imar planına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildi. Toplam 289 bin 850 metrekarelik tarla vasfındaki taşınmaz yeniden düzenlenecek.

Erciş Devlet Hastanesi hizmete başladı!

Sağlık Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilen Erciş Devlet Hastanesi, Van Milletvekili Abdulahat Arvas’ın yakın takibi ve gayretleri sonucu dün tam kapasiteyle hizmet vermeye başladı.

İzmir Seferihisar'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

İzmir Seferihisar'da yeni devlet hastanesi yapılması için ilk adım atıldı. Düzce Mahallesi'nde yapılacak hastanenin yeri Belediye Meclisi’nde onaylandı.

Ortaca Devlet Hastanesi açıldı!

Ortaca’da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Devlet Hastanesi yeni binası hizmet vermeye başladı.

TOKİ izmir hastanesi Haberi

TOKİ izmir hastanesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Toplu Konut İdaresi (TOKİ) aracılığıyla İzmir’in Kiraz İlçesi’nde yapılan planlara onay verildi. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Arkacılar Mahallesi’nde bulunan 300 bin metrekarelik alanda yapacağı Hastane-TOKİ Konutları-Okul ve Ticaret planları tamamladı. Mülkiyeti Kiraz Belediyesi’ne bölgede bin kişi yaşayacak.

Spor kompleksi bizden

Planların Kiraz’a hayırlı olması dileklerini ileten Belediye Başkanı Saliha Özçınar, “Alanı TOKİ ile birlikte planladık. Hastane inşaatı kısa sürede başlıyor. İlk etapta 250 dairelik konutlar yapılacak. Bir adet ilkokul, cami ve dükkânlar da olacak. Belediyenin spor kompleksi ve halı saha projelerini de bu alanda hayata geçireceğiz. Yeni bir Kiraz doğuyor” şeklinde konuştu.

Çöpler başka yere dökülmeli

Planlama alanında şu anda Ödemiş Belediyesi tarafından çöpleri döktüğü vahşi depolama alanının bulunduğunu kaydeden ve çözüm için Büyükşehir’e çağrı yapan...