02 / 05 / 2024

TOKİ Kahramanmaraşta hangi ilçelerde konut yapacak

TOKİ Kahramanmaraşta hangi ilçelerde konut yapacak

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yardımcısı Mehmet Özçelik, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret etti.

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Kahramanmaraş'ta Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaatı tam gaz!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta, "Yerinde Dönüşüm Projesi" kapsamında sağlanan hibe ve kredi destekleri ile konutların inşası tam gaz devam ediyor...

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta güçlendirme raporu krizi: Orta hasarlı bina sakinleri güçlendirme raporu alamıyor!

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta orta hasarlı bina mağdurları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü önünde toplandı ve güçlendirme raporu ile ilgili taleplerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş'ta deprem nedeni ile düşen istihdam yapılan desteklerle toparlanıyor

6 Şubat'ta meydana gelen ve "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta iş dünyası, afetin sonrasında verilen destekler ile eski günlerine dönmeyi istiyor. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Belediye, Kahramanmaraş'ta 907 metrekarelik arsayı satıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta arsa satılıyor. Peki Kahramanmaraş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta depremde 35 kişinin yaşamını yitirdiği binaya ilişkin 5 sanık hakkında iddianame hazırlandı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 35 kişinin hayatını kaybettiği 10 katlı Ezgi Apartmanı'nın yıkılması ile ilgili olarak ikisi tutuklu, biri tutuksuz, ikisi firari 5 sanık ile ilgili olarak iddianame hazırlandı.

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kahramanmaraş’ta konut sevinci! 2 bin 94 TOKİ konutunda sona gelindi!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7,6 şiddetindeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan ile komşu ilçesi Afşin’de depremzedelerin dört gözle beklediği deprem konutlarının teslimatı için geri sayım başladı. TOKİ tarafından yapımı süren 2 bin 94 deprem konutunda sona gelindi.

TOKİ Kahramanmaraşta hangi ilçelerde konut yapacak Haberi

TOKİ Kahramanmaraşta hangi ilçelerde konut yapacak

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yardımcısı Mehmet Özçelik, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret etti.


Ziyaret sırasında konuşan TOKİ Başkanı Turan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gösterdiği hedefler doğrultusunda, emekli ve dar gelirli vatandaşlarla ilgili konut çalışması başlattıklarını belirtti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un arazi temini konusunda çok güzel çalışmalar yaptığını vurgulayan Turan, şunları kaydetti:"Başta emeklilerimiz olmak üzere dar gelirli vatandaşlarımızı 250 lira taksitle ev sahibi yapmak için büyük bir çalışma başlattık. Çevredeki illerde de çok büyük çalışmalarımız var. Arazi üretimi bu konuda çok önemli bir nokta. Arazinin bedelsiz olması gerekiyor ki vatandaşlarımıza ucuz konut alma imkanı tanıyalım. İnşallah çok kısa zamanda Kahramanmaraş’ta başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşlarımıza, OSB’lerde ve asgari ücretle çalışan kardeşlerimize, belki burada...