03 / 05 / 2024

toki kandıra son başvuru tarihi

toki kandıra son başvuru tarihi

TOKİ tarafından Kandıra'ya yapılması kararlaştıran 2+1 ve 3+ I dairelerden oluşacak 518 konut için yapılan indirimin ardından Başkan Köken ile yapılan görüşme sonrası müracaat süresi 31 Aralık 2014 tarihine kadar uzatıldı

TOKİ Kandıra'nın başvuru süresi 31 Aralık 2014'e kadar uzatıldı!

TOKİ tarafından Kandıra'ya yapılması kararlaştıran 2+1 ve 3 + 1 dairelerden oluşacak 518 konut için yapılan indirimin ardından Başkan Köken ile yapılan görüşme sonrası müracaat süresi 31 Aralık 2014 tarihine kadar uzatıldı.

Kandıra TOKİ Konutları son başvuru tarihi 15 Temmuz!

Kandıra TOKİ Konutları başvuruları 15 Temmuz'da bitiyor. TOKİ uzatılan sürede de yeterli başvuru sağlanmazsa, başvurular için ikinci süre uzatımına gitmeyecek. Belki de projenin durdurulmasına karar verilecek.

TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 projesinde 608 bin TL’den başlayan fiyatlar!

TOKİ Kandıra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 sosyal konut projesi...

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına devam ediyor.

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra yeni belediye binasında hummalı çalışma!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra yeni belediye binasının inşaatına son sürat devam ediyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Kandıra projesindeki daireler için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da 37 konutu Pazartesi satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi'nde yer alan 37 adet konutu Pazartesi günü satışa çıkarıyor...

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni hizmet binası kazandırıyor.

Kocaeli Kandıra TOKİ emekli kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Kandıra Emekli projesinin kuraları çekildi.

TOKİ Kandıra Emekli kura sonucu listesi!

TOKİ Kandıra Emekli kura sonucu listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 270 adet konut bulunuyor.

Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları...

toki kandıra son başvuru tarihi Haberi

toki kandıra son başvuru tarihi


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kandıra'ya yapılması kararlaştıran 2+1 ve 3+ I dairelerden oluşacak 518 konut için yapılan indirimin ardından Başkan Köken ile yapılan görüşme sonrası müracaat süresi 31 Aralık 2014 tarihine kadar uzatıldı. 3 + 1 konutlara isteyen herkes hiçbir şart olmadan başvuru yapabilecek. I OKİ tarafından Kandıra'ya inşaa edilecek olan evlerden birinin sahibi olmak için geç kalmadınız. 

Daha önce 30 Eylül'e kadar süre uzatımına giden TOKİ, Kandıra'da ev sahibi olmak isteyenler için fiyat indirimine gitmesinin yanında başvuru müracaat tarihini de 31 Aralık 2014 gününe kadar uzattı. 20 Mayıs'ta başlayan TOKİ Kandıra Konutları başvuruları müracaatı kaçıran vatandaşlar için 31 Aralık tarihine kadar uzatılmış oldu. 

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra'nın güzel ve modem bir kent olma yolunda yatırımlarından birisinin...