05 / 05 / 2024

TOKİ kararları Elbistan için konutlar

TOKİ kararları Elbistan için konutlar

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Sosyal Yardımlaşma Genel Müdürlüğü'nün ( TOKİ ) Yoksul Grup Konut Projesi kapsamında Elbistan'a yapacağı 310 konutluk proje için karar bekleniyor.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı! Tam 261 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı... Tam 261 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Elbistan kura sonucu 14.03.2022!

TOKİ Elbistan kura sonucu 14.03.2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elbistan kura sonucu 14.03.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan kura sonuçları listesi 05.06.2020!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan kura sonuçları listesi 05.06.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kahramanmaraş Elbistan kura sonuçları listesi 05.06.2020 ve TOKİ Elbistan kura sonucu 2020...

Elbistan'da içme suyu isale hattı inşaatı yapılacak!

Kahramanmaraş Elbistan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kahramanmaraş Elbistan'nda içme suyu isale hattı inşaatı yaptıracak. İhalenin bedeli 734 bin TL olarak belirlendi.

Afşin-Elbistan bölgesine yeni termik santral yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, "Afşin-Elbistan bölgesine termik santrallerin yapılması söz konusu. 12 milyar liralık yatırımla 30-35 bin kişinin istihdamı sağlanacak" dedi.

Elbistan Besi OSB'nin imar planı değişikliğine olumlu rapor!

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, ilçeye kurulması düşünülen Besi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için planlanan arazinin Toprak Koruma Kurulu’ndan geçtiğini söyledi.

Elbistan 1/5000 Nazım İmar Planı yeniden askıda!

15 Eylül 2015 tarihli Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen Elbistan’ın 1/5000’lik Nazım İmar Planı’na askı süresinde yapılan itirazlar değerlendirilirken, plan yapılan değişikliklerle yeniden askıya çıkarıldı.

Elbistan 1/5000 Nazım İmar Planı itirazları için son gün 14 Ocak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Elbistan İlçesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planına itiraz dilekçelerinin 14 Ocak 2016 tarihi mesai bitimine kadar verileceği belirtildi.

Elbistan kapalı spor salonunun ihalesi 28 Aralık'ta!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın yaptığı çalışmaların ardından, Elbistan’a yapılmasına karar verilen spor salonu için düğmeye basıldı. Elbistan’a yapılacak 3 bin kişi kapasiteli kapalı spor salonunun ihalesi 28 Aralık günü yapılacak.

Elbistan-Göksun Karayolu 91 milyon TL'ye ihale edildi!

Elbistan-Göksun Karayolunun bölünmüş yol standardında yeniden yapılması, bitümlü sıcak asfalt ile kaplanarak konforunun en üst seviyeye çıkarılması amacıyla Ağustos ayında yapılan ihale sonuçlandı.

Elbistan Yeni Hükümet Konağı 2016'da açılacak!

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, yeni hükümet konağının inşaat çalışmalarına kış aylarında da devam edileceğini belirterek, “İnşallah 2016 yaz aylarında bu güzel projeyi teslim alacağız” diye konuştu.

TOKİ kararları Elbistan için konutlar Haberi

TOKİ kararları Elbistan için konutlar

Yapılan incelemelerin ve görüşmelerin ardından Yoksul Grup Konut Projesi kapsamında Elbistan'a bağlı Karaelbistan beldesine yapılmasına karar verilmiş ve konutların sayısı 310 olarak belirlenmişti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Fon Kurulu bu konudaki kararını 10 Temmuz 2013 tarihinde aldı. 2+1 ve 65 metrekare olarak inşa edilecek konutlar için şimdi olumlu karar bekleniyor. 


Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, verilecek karar çerçevesinde harekete geçileceğini kaydetti. 

Mütevelli heyeti olarak olumlu karar kanaat bildirdiklerini anlatan Akkoyun, "Yapımı düşünülen ekonomik durumu iyi olmayanlara yönelik TOKİ konutları için TOKİ Genel Müdürlüğü'nden iki teknik eleman geldi. 

Bölgede inceleme yaptı. Mütevelli heyetimiz ile görüştü. Bizler kendilerine bu konuda olumlu bilgi verdik. Türkiye genelinde 3-4 ayrı yerden bu konuda talep geldiği ifade edildi. Bakanlık karar verecek. Verilecek kararı bekliyoruz. Ona göre hareket edilecek"...