09 / 05 / 2024

TOKİ Kayseri Aksubağları alt gelir başvurular

TOKİ Kayseri Aksubağları alt gelir başvurular

TOKİ Kayseri Aksubağları mahallesinde yer alan alt gelir grubu konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ'den Kayseri Hacılar'a 552 yeni konut geliyor!

Kayseri Hacılar ilçesinde yapılacak olan 552 konut projesi için; Hacılar Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

TOKİ Kayseri 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri ucuz konut projesi hangi ilçelerde?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir süre önce müjdelediği TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Peki TOKİ Kayseri sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

Kayseri Hacılar'da 152 dairenin temeli atılıyor!

Kayseri'ye bağlı Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 152 dairenin temelini atmaya hazırlanıyor. 

Kayseri Hacılar'da 9.7 milyon TL'ye icradan satılık 14 arsa!

Kayseri Hacılar Belediyesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 9 milyon 748 bin 694 TL'ye satıyor...

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kayseri Hacılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında daire teslimleri devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaz ayında yeni binaların temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Kayseri Hacılar'da 11.9 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi, 4633 ada 3 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 932 bin 780 TL'ye satıyor...

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık tesis yatırımı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kente 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan,  yapımına devam edilen kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonuçları 04.03.2020!

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonuçları 04.03.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonuçları 04.03.2020 ve Mimarsinan 100 bin konut kura sonucu listesi...

Kayseri Aksubağları alt gelir TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Kayseri Aksubağları alt gelir grubu projesindeki 1 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kayseri Aksubağları alt gelir başvurular Haberi

TOKİ Kayseri Aksubağları alt gelir başvurular

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Aksubağları mahallesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

2 oda 1 salon 2 adet konutun bulunduğu TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları alt gelir brubu projesi için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Kayseri Aksubağları alt gelir grubu projesinde en düşük peşinat bedeli 117 bin 669 TL, en yüksek konut bedeli 123 bin 330 TL olarak belirlendi.

Yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Kayseri Aksubağları alt gelir grubu projesi için 180 ay, 216 ay ve 240 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Aksubağları alt gelir grubu projesi için ödenecek peşinat bedelleri 7 bin TL ile 24 bin 666 TL arasında değişiyor.

Proje için belirlenen aylık taksit bedeli 392,23 TL'den başlıyor, 646,28 TL'ye...