02 / 05 / 2024

toki kira öder gibi konut satışı

toki kira öder gibi konut satışı

TOKİ Başkanı Turan: "Kentsel Yenileme projeleri başta olmak üzere, nitelikli, kaliteli ve yatay mimariyi ön plana alan sosyal konut üretmeye, uzun vadeli ve kira öder gibi konut satışına devam edeceğiz. Hedefimiz bu yıl içinde 60 bin konutu ihale etmek."

1942'de memurlar kira öder gibi ev sahibi olacakmış! Memurlara özel ucuz ev!

1942 yılında memurlara özel ucuz ev yapılacakmış. Memurların 10-15 yıl içinde kira öder gibi ev sahibi olması planlanmış.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

Evin yarı parası cebinizde olsa bile, artık kira öder gibi konut sahibi olmak yalan oldu! 

Mobil Uygulama Geliştiricisi Mahmut Gündoğdu, X sosyal medya hesabından konut fiyatları ve mortgage ile ilgili bir paylaşımda bulunarak, "Kira öder gibi konut sahibi olmak yalan oldu" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kiracı son ay kira öder mi?

Kiracılar belli bir miktar karşılığında oturacakları konutu, ev sahiplerinden kiralarlar. Peki kiracı, evden çıkarken son ay kira öder mi? İşte detaylar!

TOKİ'den Osmaniye Düziçi'ne 160 konut ve 10 dükkanlık yeni proje!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye Düziçi projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 396 yeni konut geliyor!

Dar gelirlileri kira öder gibi konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 396 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Konya projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya'ya 262 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ 2022 Sivas Divriği’de kira öder gibi ev sahibi olun! 8 Soruda bütün detaylar…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Divriği 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Divriği 2022 ucuz konut projesinin detayları…

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı? İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep,Tekirdağ'da yaşayanlar dikkat! Bu tarihte...

Tarihin en büyük sosyal konut projesi için geri sayım devam ediyor. TOKİ sosyal konut projesi arsa satışları başladı mı, ne zam başlayacak? TOKİ 81 ile sosyal konut projesi için başvuru tarihi açıklandı, başvuru başladı mı? Kira öder gibi ev sahibi olmak için ayrıntılar...

TOKİ’den 1.855 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! TOKİ’den kira öder gibi nasıl ev sahibi olunur?

TOKİ’nin yeni projeleri merakla takip ediliyor. Peki TOKİ’den 1.855 TL taksitle nasıl ev sahibi olunur? İşte detaylar!

Murat Kurum yeni projeler için müjde verdi! 'Vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi oluyor' dedi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yeni bir sosyal konut projesi açıklanacağının sinyallerini vererek "Vatandaşımız aidat öder gibi ev sahibi oluyor" diye konuştu.

TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 2+1 ve 3+1 daireler için kaçırılmayacak fırsat! 1.086 TL taksitle kira öder gibi...

Ev sahibi olmak isteyenlere sevindirici haber TOKİ'den geldi. TOKİ'den 2+1 ve 3+1 dairelere 1.086 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz. Peki nasıl? İşte ayrıntılar...

TOKİ engelli başvuruları için bugün son gün! Kira öder gibi 3+1 ev fırsatı!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis'teki engelli projesi için başvurular bugün sona eriyor.

toki kira öder gibi konut satışı Haberi

toki kira öder gibi konut satışı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel yenileme projeleri başta olmak üzere, nitelikli, kaliteli ve yatay mimariyi ön plana alan sosyal konut üretmeye, uzun vadeli ve kira öder gibi konut satışına devam edeceklerini belirterek, “Bu yıl içinde hedefimiz 60 bin konutu ihale etmektir. Mayıs sonu itibari ile bu hedefin yarısını yakalamış durumdayız.” dedi.


Esenler Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konut ve işyerleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen törenle hak sahiplerine teslim edildi.


TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, törenin açılışında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TOKİ’ye gösterdiği hedefler doğrultusunda başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere 81 ilde nitelikli sosyal konut üretmeye...