07 / 05 / 2024

TOKİ Kırşehir 3. Etap son durum

TOKİ Kırşehir 3. Etap son durum

TOKİ'nin Kırşehir'in Bağbaşı Mahallesi'nde hayata geçirdiği projenin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları 17 Şubat isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları 17 Şubat isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları 17 Şubat isim listesi 2+1 ve 3+1 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kırşehir Merkez kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi! 

TOKİ Kırşehir Merkez kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Merkez kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Kırşehir Merkez kura sonucu...

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesi'nin akıbeti TBMM'de!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi bugün!

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam'da 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan toplam 250 adet daire sahiplerini buluyor. Projeye 283 başvuru geldi. TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor...

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap kura çekilişi yarın!

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir 3. Etap'ın inşaatı son sürat!

TOKİ'nin Kırşehir'in Bağbaşı Mahallesi'nde hayata geçirdiği projenin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Kırşehir Merkez 31 Ocak kura sonuç listesi!

TOKİ Kırşehir Merkez 31 Ocak kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Toplama 991 konuttan oluşan projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. 

TOKİ Kırşehir Merkez son başvuru günü!

TOKİ Kırşehir Merkez son başvuru günü bugün olarak belirlendi. 991 adet daireden meydana gelen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri bulunuyor. 

TOKİ Kırşehir Kayabaşı başvuruları başladı!

991 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta başvurular 29 Eylül'de son!

Toplu Konut idaresi (TOKİ), Kırşehir'in Akpınar İlçesi'nde inşa edecek 3. Etap konutları için ihaleye çıktı. TOKİ konutlarında başvurular için son tarih 29 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ Kırşehir 3. Etap son durum Haberi

TOKİ Kırşehir 3. Etap son durum

Kırşehir'in Bağbaşı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen TOKİ 3. Etabın yapımına hızla devam ediliyor.

Kırşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci konuyla ilgili olarak şu şekilde konuştu: “Bağbaşı Kentsel dönüşüm projesinde yapılan 3. ve son etabı yapıyoruz. Son etapta mimari değişikliklerde var özellikle dış cephede. TOKİ standartları gayet yükseldi. İnşaatlarımız kaliteli. Müteahhidimize işleri hızlı bir şekilde yapıyor kolaylıklar diliyoruz. Rabbim İnşallah kaza bela vermeden en hızlı en güzel şekilde kimseye zarar gelmeden güzel bir çalışmayı gerçekleştiriliyor. Bağbaşı kentsel dönüşümümüz bizim 2009’da ki ilk projelerimizden bir tanesi idi. TOKİ ile ortaklaşa yürüttüğümüz ve Kırşehir’in Üniversite ve şehir arasında kalan çarpık yapılaşmanın olduğu bölgenin daha modern şekilde insanlarımızın, burada yaşayan insanlarımızın daha konforlu bir şekilde hayatlarını...