02 / 05 / 2024

TOKİ konut hamlesi

TOKİ konut hamlesi

BAŞBAKANLIKToplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, başta emekliler ve dar gelirli vatandaşları 250 lira taksitle ev sahibi yapmak için büyük bir çalışmaya başladıklarını söyledi.

Elazığ’da konut sakinleri yetkililere seslendi: Tehlikedeyiz!

Elazığ'da İmar Haksen 3. Etap TOKİ Konut Sakinleri, binalarının yakınında yıkılan istinat duvarının tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

TOKİ'den ev alacaklara müjde! Ankara'da aylık 2 bin 581 TL'den başlayan taksitlerle konut satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 adet konut projesi kapsamında 11 adeti satışa çıkaracağını ilan etti. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Başvuru tarihleri açıklandı! 442 bin liraya konut sahibi olun

Ankara Mamak’ta bulunan konutlar için TOKİ, konut satış duyurusu yaptı. Satışa sunulan konutların 1+1 ve 2+1 olduğu ifade edildi. En düşük konut fiyatının 442 Bin 160,40 TL olduğu duyuruldu.

TOKİ 2023 konut belirleme kurası ne zaman? TOKİ'ler açıklandı mı? İstanbul TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekimlerinin ne zaman gerçekleşeceği merakla araştırılıyor. İşte TOKİ konut belirleme kurasına dair detaylar!

TOKİ konut ve arsa başvurusu yapanlar aman dikkat! İyi niyetiniz kullanılmasın!

TOKİ konut ve arsa başvurusunda bulunanlara uyarı yapıldı. İşte TOKİ’den gelen açıklama!

TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura heyecanı tam gaz devam ediyor. TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek? 

İstanbullulara müjde! İBB'den büyük konut hamlesi! 16 binin üzerinde konut inşa edilecek!

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) Son 3,5 sende 9 bin 190 daire ve ticari birimi bitirerek hak sahiplerine teslim etti. İBB, toplam 16 binin üzerinde birimden meydana gelen konut projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor.

TOKİ 2023 kura takvimi resmen belli oldu! Peş peşe yapılacak 2-13 Ocak 2023 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ Sosyal Konut hamlesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi çerçevesinde il il kura çekimleri tam gaz devam ediyor. TOKİ 2023 kura takvimi resmen belli oldu! Peş peşe yapılacak 2-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

Orta gelire yönelik konut hamlesinde tarih belli oldu! Bakan Kurum peş peşe duyurdu! Konut kredisi kampanyası geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, orta gelir grubuna yönelik konut hamlesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

TOKİ İlk Evim 2022 Çankırı kuraları çekildi! Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık!

Toplamda 8 milyon başvurunun geldiği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak 81 ilde inşa edilecek olan  "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Çankırı'da inşa edilecek konutların kuraları çekildi. İşte Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık...

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde 30 ilin kura çekilişleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle inşa edilen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde 30 ildeki ilk 3 etabın da kura çekimleri tamamlandı.

TOKİ konut hamlesi Haberi

TOKİ konut hamlesi

TOKİ Başkanı Turan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'u ziyaret etti BAŞBAKANLIKToplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, başta emekliler ve dar gelirli vatandaşları 250 lira taksitle ev sahibi yapmak için büyük bir çalışmaya başladıklarını söyledi. Turan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gösterdiği hedefler doğrultusunda, emekli ve dar gelirli vatandaşlarla ilgili konut çalışması başlattıklarını belirtti. Turan, "Çevredeki illerde de çok büyük çalışmalarımız var. Arazi üretimi bu konuda çok önemli bir nokta. Arazinin bedelsiz olması gerekiyor ki vatandaşlarımıza ucuz konut alma imkanı tanıyalım" değerlendirmesinde...