07 / 05 / 2024

toki konutları 30 kat başvuru

toki konutları 30 kat başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa ettiği konutlara rağbet her geçen gün artıyor. Konya'da satışa sunulan konutlar için, konut sayısının 30 katı kadar başvuru yapıldı...

Gürsel Öngören: Depremzedeler için yapılacak TOKİ konutları ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olsun!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, depremzedeler için yapılacak TOKİ konutlarının ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olmasını önerdi. İşte Öngören'in o açıklamaları... 

İzmir deprem konutları 30 Ekim'de teslim edilecek!

İzmir'de geçen sene meydana gelen deprem sonucunda yıkılan evler yerine inşa edilen deprem konutları 30 Ekim'de hak sahiplerine teslim edilecek. 

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları 30 Eylül'de teslim edilecek!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap Toplu konut Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının teslimat programı açıklandı.

Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuruları!

Peşinatta yüzde 20 ile 30 arasında indirim sağlanan projede 129 adet daire satışta. İşte Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuruları...

Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru!

Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül 2016 tarihine kadar devam ediyor. Projede 129 adet daire bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Kayseri İncesu 3. Etap TOKİ Konutları başvurusu!

Kayseri İncesu 3. Etap TOKİ Konutları başvurusu başladı ve 30 Haziran gününe kadar devam ediyor. Projede toplamda 87 adet konut satışa çıkarıldı.

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuru!

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Peşinat bedelinin 7 bin 843 liradan başladığı projede ev fiyatları 65 bin 362 TL'den başlıyor.

toki konutları 30 kat başvuru Haberi

toki konutları 30 kat başvuru
TOKİ'nin inşa ettiği konutlar rağbet görüyor. Konya'da satışa sunulan konutların sayısının 30 katı kadar başvuru gerçekleşti. Konya'da satışa sunulan 120 konut için 3713, Aksaray'da satışa sunulan 520 konut için 2904 başvuru...