30 / 04 / 2024

toki konutları yöresel

toki konutları yöresel

Ergün Turan, "Yöresel mimariyi yansıtacak en önemli unsurlardan biri de yöresel taşlardır. Dolasıyla biz bütün projelerimizde o yörede olan taşları hem bölge ekonomisine katkı sağlasın hem de binalar daha sağlam, kalıcı olsun diye kullanıyoruz" dedi.

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Gaziantep Nizip'teki kalıcı konutlar yükseliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen kalıcı konutlar yükseliyor.

​​​​​​​Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki deprem konutları yükseliyor!

​​​​​​​Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen deprem konutları yükseliyor.

TOKİ deprem sonrası onlarca kentte 2-3 bin TL taksitle konut satacak! Depremde sadece TOKİ konutları yıkılmamıştı!

TOKİ birçok kentte konut satışı yapacağının müjdesini verdi. İşte konut satışı yapılacak kentler ve konut sayısı.

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

Gürsel Öngören: Depremzedeler için yapılacak TOKİ konutları ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olsun!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, depremzedeler için yapılacak TOKİ konutlarının ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olmasını önerdi. İşte Öngören'in o açıklamaları... 

Sinop'ta selzedeler için inşa edilen TOKİ konutlarının yüzde 95’i tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından selzedeler için hayata geçirilen konutların yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.

TOKİ'den yüzde 10 peşinatla ucuz 2+1, 3+1 müjdesi! 1.922 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ, 5 ildeki konutları yüzde 10 peşinat imkanı ve 1.922 TL'den başlayan taksitlerle satışa sundu. İşte tüm ayrıntılar...

Manavgat'ta yanan konutlar yöresel mimariye uygun inşa edilecek!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantının ardından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yanan konutların kendi yerlerinde yöresel mimariye uygun bir şekilde yapılacağını açıkladı.

Rize'de yöresel mimariye uygun yeni konutlar inşa edilecek!

Rize'de yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgeye ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yıkılan konutlar yerine inşa edilecek konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde konutlar yükseliyor!

Ankara'nın Altındağ ilçesi Cinderesi bölgesinde özlem bitiyor. Uzun yıllar boyunca çözülmesi bekleyen Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutlar yükseliyor. 

toki konutları yöresel Haberi

toki konutları yöresel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, "Yöresel mimariyi yansıtacak en önemli unsurlardan biri de yöresel taşlardır. Dolasıyla biz bütün projelerimizde o yörede olan taşları hem bölge ekonomisine katkı sağlasın hem de binalar daha sağlam, kalıcı olsun diye kullanıyoruz" dedi. TOKİ'nin konutta uzman olduğunu belirten Turan, "Bugüne kadar 650 bin konutu vatandaşlarımıza imal ettik. 3.5 milyon insanımız, toplu konut binalarında oturuyor. En yüksek bina, TOKİ binası olmayacak"...