25 / 07 / 2024

TOKİ Köseler evleri

TOKİ Köseler evleri

TOKİ tarafından Dılovası Köseler Mahallesı'ne yapılacak olan 915 konutun temel atma töreni Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın katlimi ile gerçekleşti.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Kiptaş Kırlangıç Evleri başvurusu ne zaman? Kiptaş Kırlangıç Evleri fiyat listesi!

Kiptaş Beylikdüzü Gürpınar Kırlangıç Evleri projesi ne zaman hayata geçirilecek? Kiptaş Kırlangıç evleri başvurusu ne zaman? İşte detaylar…

Lider Köseler İnşaat Otomotiv Elektrik Reklam Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Köseler İnşaat Otomotiv Elektrik Reklam Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Köse tarafından kuruldu.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

İzmir Körfezi Evleri'nde faiz 0.98'e sabitledi!

Türkiye genelinde konut kredi faiz oranları düşmeye devam ederken Ege-Koop’tan müjde geldi. Ege-Koop'un 13. Onur Projesi İzmir Körfezi Evleri'nde, son 9 daire için konut kredi faiz oranlarını 0.98'e sabitledi.

Körfez Evleri'nde gurbetçiye ev sahibi olma fırsatı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde konut üreten Ege-Koop yeni projesi Körfez Evleri için yeni bir kampanya başlattı. Projede euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. Gurbetçilere ev sahibi olma imkanı sunuldu.

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

Köseler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hamdi Köse ve Sabri Köse ortaklığında 12 Ekim'de 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İzmir Körfezi Evleri'nin temeli atıldı!

Temeli atılan İzmir Körfezi Evleri’ni iki yılda tamamlanacak. EGE-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop’un yatırım yaptığı her bölgenin değerinin iki kat artığını herkes biliyor" dedi.

İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta atılacak!

40 milyon yatırımla yükselecek İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta törenle atılacak. Projenin yüzde 70’i satıldı.

TOKİ Köseler evleri Haberi

TOKİ Köseler evleri

Köseler'de yapılacak olan 915 konutun temel atma töreni Bakan Fikri Işık'ın katılımıyla gerçekleşti.  TOKİ tarafından Dılovası Köseler Mahallesı'ne yapılacak olan 915 konutun temel atma töreni Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın katlimi ile gerçekleşti. Törende konuşan Bakan Fıkır Işık, Gebze'de kı askeri kışlasının 350 dönümüne park yapacaklarını söyledi. Dilovası Köseler Mahallesı'ne yapılan ve içerisinde 1 ticaret merkezi, 2 sosyal tesis, 1 mescit, 1 kapalı otopark ve 6 dükkânın yer alacağı 915 konutun 1 etabının temeli dün düzenlenen törenle atıldı.  Programa Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fıkır Işık, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan. AKP Kocaeli Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehır Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP Kocaeli Î1 Başkanı Şemsettin Ceyhan, Dılovası...