03 / 05 / 2024

TOKİ Malatyada 205 lira taksitle konut satıyor

TOKİ Malatyada 205 lira taksitle konut satıyor

13 yılda 700 bin konut üreten TOKİ, yeni bir şehir anlayaşı geliştiriyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan, 2023'e kadar "Yeni Şehirler Yenilenen Şehirler" konseptiyle 500 bin konut üreteceklerini belirtti.

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı az evvel açıkladı! 6 milyon 205 bin TL'lik destek müjdesi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile Bakanlığı'nın merakla beklenen ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı. Konu  ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, 6 milyon 205 bin TL'lik destek müjdesi geldi...

ŞOK 'ta dev ekonomik 10 kg Bingo deterjan 205 TL'ye, Molfix bebek bezi 182 TL'ye düştü! 

ŞOK Market indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İndirim kapsamında  10 kg Bingo deterjan 205 TL'ye, Molfix bebek bezi 182 TL'ye düştü. 

İstanbul Havalimanı'nda açıldığından bu yana 205 milyondan fazla yolcu seyahat etti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 29 Ekim 2018 tarihinden bu yana İstanbul Havalimanı'nda 1 milyon 417 bin uçuş yapılırken, 205 milyon 365 bin yolcunun ağırlandığını duyurdu.

Adalet Bakanlığı 11.205 personel alımı yapacak! Hemen bakın!

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek amacıyla 11 bin 205 personel alımı yapılacağına ilişkin duyuru Resmi Gazete üzerinden yayımlandı. Adalet Bakanlığı memur ve işçi kadrolarına başvuracak adayların en az lise mezunu olması gerektiğini duyurdu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Altus 205 Lt Sandık Tipi Derin Dondurucu en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Altus Al 225 F enerji sınıfı 205 Lt Sandık Tipi Derin Dondurucu,geniş iç haznesi ve statik soğutma özelliği ile pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Peki statik soğutma özelliği nedir?

Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı! 8.1 milyar TL'lik proje başlıyor!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

Yeşil GYO'dan İstanbul Tower 205 açıklaması: İcradan satış gerçeği yansıtmıyor!

Yeşil GYO İstanbul Tower 205 projesi ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İstanbul Tower 205 projesi icradan satılıyor mu? İşte ayrıntılar ve Yeşil GYO'nun açıklaması...

TOKİ Kırşehir projesiyle 205 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Çiçekdağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor. Projede 205 konut yer alıyor.

TOKİ'den Kırşehir'e 205 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Çiçekdağı'nda 205 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Eskişehir Çifteler 205 konut ihalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yatırımlarını hızla sürdüren TOKİ, Eskişehir Çifteler'de 205 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Malatyada 205 lira taksitle konut satıyor Haberi

TOKİ Malatyada 205 lira taksitle konut satıyor

13 yılda 700 bin konut üreten TOKİ, yeni bir şehir anlayaşı geliştiriyor. 2023'e kadar "Yeni Şehirler Yenilenen Şehirler" konseptiyle 500 bin konut üreteceklerini belirten TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Yatay mimari, bol yeşil ve şehircilik sosyal dokusu olan kentlerden bahsediyoruz"dedi.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ); İstanbul'u 1,5 milyon metrekare büyüklüğünde bir yeşil alana kavuşturuyor. Kayaşehir vadisinde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak sahada; koru alanları, parklar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanları ile vatandaşların birincil ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal tesisler olacak. Projede anfi tiyatro, gençlik merkezi, kafeteryalar, tırmanma duvarı, su sporu ve paintball alanlarına da yer verilecek. Dört etaptan oluşacak olan park, atlı güvenlik personeliyle korunacak.


2016'da başlanıyor


Bu önemli müjdeyi...