29 / 04 / 2024

TOKİ Maltepe 305 konut ihalesi

TOKİ Maltepe 305 konut ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), stanbul Maltepe'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında 305 konut inşa edecek..

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 1692 adet konuttan ve 67 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

TOKİ'den 305 lira taksitle konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileler için konut inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 11 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa çıkardığı projelerden 305 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Maltepe'de TOKİ'ye ait arazideki kaçak çiftlik yıkıldı!

Arazisi TOKİ'ye ait Maltepe Ferhatpaşa'da yer alan kaçak çiftlik yıkıldı. Çiftlik daha önce yurttan kaçan kızların alıkonulduğu yer olarak gündeme gelmişti.

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor!

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesi için inşaat çalışmaları başlıyor. Projede teslimler 2019 Nisan'da yapılacak..

TOKİ'den Maltepe Başıbüyük'e örnek proje!

İstanbul Maltepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesi ile ilçenin çarpık yapılaşma sorunu yaşayan Başıbüyük bölgesi yeni bir çehreye kavuşacak. TOKİ, İstanbul Maltepe'de belediye işbirliğiyle yürütülen proje ile 1 milyon metrekarelik alanı (100 hektar) dönüştürecek.

TOKİ Maltepe Başıbüyük Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

TOKİ, İstanbul Maltepe'de 305 konutluk kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Dün yapılan ihaleye en yüksek teklifi 85 milyon 700 bin lira ile Yılkanur İnş. San ve Tic. AŞ & Bemak Asfalt Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı verdi.

TOKİ İstanbul Maltepe ihalesi yarın!

TOKİ İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Başıbüyük Mahallesi 1391 Ada 49 Parselde Yapılacak Olan 305 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Maltepe kentsel dönüşümü için geri sayım başladı!

TOKİ'nin İstanbul'da yapacağı yeni projeler ev almak isteyenler dar ve orta gelirli vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. TOKİ, Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Yeni proje için 14 Ağustos'ta ihaleye çıkılacak.

TOKİ İstanbul Maltepe 305 konut ihalesi 14 Ağustos'ta!

TOKİ İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Başıbüyük Mahallesi 1391 Ada 49 Parselde Yapılacak Olan 305 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Maltepe Başıbüyük'e 305 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul'un Maltepe ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Bu kapsamda TOKİ Başıbüyük Mahallesi'ne 305 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Maltepe'de kentsel dönüşüme başlıyor!

İstanbul Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hazırlığına başlayan TOKİ, bölgede 305 adet yeni daire inşa edecek. Kentsel dönüşüm projesinin ihalesi 9 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Maltepe 305 konut ihalesi Haberi

TOKİ Maltepe 305 konut ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ucuz konut üretimine devam ediyor. TOKİ, İstanbul Maltepe'ye 305 konut yapacak.


Başıbüyük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi olarak gerçekleşecek projede aynı zamanda altyapı ve çevre düzenlemesi de yapılacak.


İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Başıbüyük Mahallesi 1391 Ada 49 Parselde Yapılacak Olan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 305 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ağustos'ta gerçekleşecek. 


TOKİ Maltepe 305 konut projesi ve ihalesi ile ilgili detaylar ise henüz belli...