14 / 05 / 2024

TOKİ Maşukta konut mu yapıyor

TOKİ Maşukta konut mu yapıyor

TOKİ, emekliler başta olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü faaliyetleri hızlandırdı. TOKİ, Şanlıurfa Maşuk’ta 168 ve Erzurum Palandöken'de 579 olmak üzere 747 konutu satışa çıkarıyor.

TOKİ mağdurlarından 3 farklı ilde eylem: KDV yüzde 1 olarak alınsın, taksit artışlarına indirim yapılsın!

TOKİ mağdurları, evlerinin 5 yıldır teslim edilememesi ve konut fiyatları ile taksitlere uygulanan zamlar sebebiyle mağdur oldukları için İstanbul, Eskişehir ve Kayseri'de eylem yaparak, açıklamalarda bulundu. Peki TOKİ mağdurlarının talepleri neler? İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu 'Sabit taksitle sosyal konut ürettik' dedi, vatandaştan yorum geldi: 'Darısı TOKİ mağdurlarının başına'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda asgari ücretin altında ve sabit taksitle sosyal konut ürettiklerini söyledi. Paylaşıma TOKİ mağdurlarından da yorum gecikmedi...

TOKİ Tuzla mağdurlarından eylem!

TOKİ mağdurları, senelerdir tamamlanmayan konutları sebebiyle Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatının önünde bir araya gelerek eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. 

Ekrem İmamoğlu'ndan TOKİ çıkartması: Milleti mağdur etmekten vazgeçin!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı X'ten TOKİ 100 bin konut kapsamındaki mağdurları paylaşarak '' Milleti mağdur etmekten vazgeçin'' dedi. İşte o paylaşım...

TOKİ Trabzon Maçka 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Maçka projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Maçka 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den Trabzon Maçka'ya 144 yeni konut!

TOKİ Trabzon Maçka Esiroğlu projesi kapsamında 144 konut inşa edecek. TOKİ Maçka projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi kuruldu!

Uluhan Grup'un Esenyurt'ta hayata geçireceği projeden ev alıp mağdur olan vatandaşlar Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi'ni kurdu.

TOKİ projelerinin oluşturduğu mağduriyet TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, TOKİ'nin yaptığı konut projelerinin oluşturduğu mağduriyeti TBMM gündemine taşıdı.

TOKİ ve Emlak Konut taksitlerine Corona virüs ertelemesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler hakkında açıklamalarda bulundu. Kurum, ''TOKİ ve Emlak Konut’tan ev alan vatandaşlarımızın bu süreçte mağdur olmamaları için nisan ve mayıs ayı konut taksitlerini erteliyoruz" dedi.

TOKİ 100 bin konut Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ 50 bin konut Maçka başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Maçka başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 150 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Giresun başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Giresun başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ 50 bin konut için başvuru şartları...

TOKİ 50 bin konut Elazığ 2019!

TOKİ'nin talep toplamasına 6 Mart'ta başladığı 50 bin konut kampanyasına 10 bin 820 başvuru geldi. Bu kampanya Elazığ'da da başladı. Peki TOKİ Elazığ fiyatları ne kadar? TOKİ Elazığ 2019 başvuruları nereye yapılacak? Ne kadar başvuru bedeli ödenecek? İşte TOKİ 50 bin konut Elazığ 2019...

TOKİ Maşukta konut mu yapıyor Haberi

TOKİ Maşukta konut mu yapıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), emekliler başta olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü faaliyetleri hızlandırdı. Bu kapsamda birçok ilde konut satışı gerçekleştiren ve yeni projeler üreten TOKİ, Şanlıurfa Maşuk’ta 168 ve Erzurum Palandöken'de 579 olmak üzere 747 konutu satışa çıkarıyor.


Satışa sunulan konutlar arasında alt gelir grubu kapsamında bulunanlardan emeklilerimiz için yüzde 25 oranında kontenjan ayrıldı. Şanlıurfa Maşuk'ta 107'si alt gelir grubu, 61'i sosyal konut olmak üzere toplam 168 konut satışa sunuldu. 1+1 ve 2+1 niteliğindeki 107 konutun taksit ödemeleri 240 liradan başlıyor. Konutlar yüzde 12-20 peşin ve 180-240 ay vade seçenekleri ile satılacak. Taksit ödemeleri, konut teslim tarihini takip eden ay itibarıyla başlayacak alt gelir grubu konutlarından emeklilerimiz için yüzde 25 oranında kontenjan ayrıldı.


SOSYAL KONUTLAR...