04 / 10 / 2024

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura sonucu

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura sonucu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Menteşe kura sonucu öğrenme detayları 2+1 ve 3+1!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Muğla Menteşe projesinde yer alan konutların kura çekilişi 1 Ekim tarihinde yapılacak. Peki TOKİ Muğla Menteşe kura sonuçları nereden öğrenilir? 

Emlak Konut GYO Muğla Milas Meşelik arsası için 1 milyar 100 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Muğla Milas Meşelik arsasının ihalesinde en yüksek teklifi veren şirket belli oldu. İşte ayrıntılar...

Shelton İnşaat’tan Muğla Milas’a bin 220 odalı otel geliyor! 3 milyar TL'lik dev kompleks için düğmeye basıldı!

Shelton İnşaat, Muğla Milas’ta bin 220 odalı otel inşa etmek için düğmeye bastı. ÇED sürecinin başladığı otelin 3 milyar 60 milyon 870 bin TL’ye mal olması planlanıyor. 

Belediyeler Muğla’da 4 arsa ve İzmit’te bir süpermarket satıyor!

Muğla Milas’ta yer alan 4 adet arsa ile Kocaeli İzmit’te yer alan bir adet süpermarketi satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 10 Eylül ve 12 Eylül’de yapılacak.

Milli Emlak’tan İzmir ve Muğla’da satılık arsalar! KDV’den muaf arsaları kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir Çeşme ve Muğla Milas’ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 28 Ağustos ve 16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Muğla Milas Meşelik ihalesinin ilk oturumu 4 Eylül’de! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Milas Meşelik ihale tarihini resmen açıklandı. 17 bin 166 metrekare alana sahip olan ve konut alanı imarlı olarak belirtilen arsanın ihalesi 4 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ali Ağaoğlu’nun Muğla'daki projesi, Milas Kuş Cenneti'ni tehdit mi ediyor?

İş insanı Ali Ağaoğlu Muğla’nın Milas ilçesi, Hasanbağı Mevkii’nde bulunan tuzla sulak alanının bitişiğindeki araziye, avokado çiftliği kurdu. Proje,  Milas Kuş Cenneti'ni tehdit ettiği gerekçesiyle tepkilere neden oldu. İşte ayrıntılar...

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

Loft İasos için düğmeye basıldı! Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi için start verildi. Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos projesinde 550 oda yer alacak.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih açıklandı! 304 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Muğla projesinde 304 konut yer alacak.

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura sonucu Haberi

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura sonucu

Dar ve orta gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projelerin hak sahiplerini de belirliyor.

TOKİ 100 bin konut 2020 projeleri kapsamında Muğla Milas'ta da yeni konutlar inşa edilecek. TOKİ Muğla Milas 2. Etap projesinde toplam 300 adet konut yer alacak.

210 adet 2 oda 1 salon konut, 90 adet 3 oda 1 salon konutun yer aldığı projenin kura çekimleri noter huzurunda yapılacak ve internetten canlı olarak yayınlanacak.

TOKİ Muğla Milas 2. Etap projesindeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projenin hak sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ 100 bin konut Milas 2. Etap projesinde yer alan konutların alanları şu şekilde;
2 oda 1 salon daireler brüt  75 metrekare ile 85 metrekare arasında;