05 / 05 / 2024

toki muhtelşf alanlarda hizmet alım işi ihalesi

toki muhtelşf alanlarda hizmet alım işi ihalesi

TOKİ Muhtelif Alanlarda 3194 Sayılı İmar Kanunun 15 16 ve 18 Maddesi Uyarınca Yapılacak 3 Paket İmar Uygulamaları İle Tescil Harici Alanların Tescili, Plankote ve Halihazır Harita İşlerinin Yapılması Hizmet Alım İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Bakan Özhaseki’den TOKİ’ye övgü: ‘Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ, depremde sınıfı geçti’

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki eliyle 20 yılda 38 bin sosyal donatı ve 1 milyon 305 bin sosyal konut inşa edildiğini söyledi. Özhaseki, "Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ sınıfı geçti" dedi.

Dar gelirli vatandaşlara TOKİ'den fırsat!

Milyonlarca dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ tarafından yeni bir konut ve iş yeri satış duyurusu geldi. TOKİ, 462 TL taksitle 240 ay vadeli konut satışlarına başladı. 

TOKİ’den fırsat! Ucuza konut satışı başladı!

Ucuza konut satışına başlayan TOKİ, dar gelirli ve asgari ücret alan vatandaşlar için cazip konut sunmaya devam ediyor. İşte 150 bin TL'ye konut almak için başvuru şartları...

TOKİ'den 240-180 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

Ev almak isteyenlere büyük fırsatlar sağlayan TOKİ yatırımları hızla sürüyor. TOKI’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edebiliyor.

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı kura sonuçları 18 Şubat!

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı kura sonuçları 18 Şubat haberimizde yer alıyor. Projede toplam 97 adet 2 oda 1 salon daireye yer veriliyor.

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı orta gelir grubu kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Fırınlarsırtı orta gelir grubu projesinin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı alt gelir kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Fırınlarsırtı projesinde yer alan 97 adet konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Fırınlarsırtı projesinde yer alan 97 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı konut fiyatları!

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 97 konut bulunuyor.

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Fırınlarsırtı projesinde yer alan 97 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ'den bayram fırsatları!

TOKİ yatırımcılara Ağustos ayında fırsatlar sunmaya devam ediyor. Düşük peşinat ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla ev ya da iş yeri almak isteyenler, uygun fiyatlarla açılışı yapılan açık artırmalara katılarak kazanıyor.

TOKİ'den Kütahya'da 226 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), vatandaşa aidat öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İdare bu kapsamda Kütahya'da 226 liradan başlayan taksitlerle bin 313 konutu kuralı, bin 837 konutu ise açık satışa sundu.

TOKİ'den emeklilere büyük fırsat!

TOKİ’nin 2017’de inşa edeceği konutlarda emekliler için büyük fırsatlar var. Kurum, bu yıl 65 bin sosyal konut inşa edecek. Projelerden ev sahibi olmak için herhangi bir emekli derneğine üye olma şartı yok.

toki muhtelşf alanlarda hizmet alım işi ihalesi Haberi

toki muhtelşf alanlarda hizmet alım işi ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muhtelif Alanlarda 3194 Sayılı İmar Kanunun 15 16 ve 18 Maddesi Uyarınca Yapılacak 3 Paket İmar Uygulamaları İle Tescil Harici Alanların Tescili, Plankote ve Halihazır Harita İşlerinin Yapılması Hizmet Alım İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.


İhale ilanı

Muhtelif Alanlarda 3194 Sayılı İmar Kanunun 15 16 ve 18 Maddesi Uyarınca Yapılacak 3 Paket İmar Uygulamaları İle Tescil Harici Alanların Tescili, Plankote ve Halihazır Harita İşlerinin Yapılması Hizmet Alım İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 

İhale Kayıt Numarası : 2016/2412801-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası