29 / 04 / 2024

toki muş inşaat yapım işi ihalesi

toki muş inşaat yapım işi ihalesi

Muş İli Varto İlçesi 2 Etap 173 Adet Konut ve 8 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

İnşaat ustası krizi çözülemiyor, fazla para değil, düzenli kazanç isteniyor!

İnşaat sektöründe son dönemde yaşanan işçi sorunu devam ederken, müteahhitler aylık 70 bin liraya çalıştıracak usta bulamadıklarını söylüyor. Torbalı Ticaret Odası Başkanı’nın yaptığı yeni açıklama üzerine, Borsa İzinde X Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda memurluk mu inşaat işçiliği mi diye

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Kolin İnşaat'ın İstanbul’da yapımını üstlendiği Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatının durdurulduğuna dair iddialar gündeme geldi. Peki İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Muş'ta 55.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de 55.6 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

Antalya'daki 12 blokluk 11 katlı rezidans inşaatı durduruldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat takip ettiği ve Akdeniz’in en büyük camisi olan Akdeniz Üniversitesi Camii’nin önünde ve Akdeniz Üniversitesi’nin giriş kapısının yanında konumlanan 12 blokluk 11 katlı rezidansın inşaatı durdu mu?

Kütahya Ömerbey TOKİ'de inşaat başlıyor!

Kütahya Tavşanlı Ömerbey Mahallesi’ne yapılması planlanan 981 konut için inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Muğla Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı durdu mu?

2017'de 41 milyon 850 bin lira ihale bedeliyle yapımına başlanan 150 yataklı Muğla Bodrum Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı bitirilerek yüzde 59’u tamamlandı. Ancak inşaata bir anda ara verildiği iddia edildi...

TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından  Muş'un Hasköy ilçesinde hükümet konağı inşa ettirilecek. TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da...

toki muş inşaat yapım işi ihalesi Haberi

toki muş inşaat yapım işi ihalesi

Muş İli Varto İlçesi 2 Etap 173 Adet Konut ve 8 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


Muş İli Varto İlçesi 2 Etap 173 Adet Konut ve 8 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


halenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için