02 / 05 / 2024

TOKİ orta gelirli konutları

TOKİ orta gelirli konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca şimdiye kadar 81 ilde yapılan 754 bin konuttan yaklaşık yüzde 43'ü, dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edildi. TOKİ, konutların yaklaşık yüzde 20'sini de alt ve yoksul gelir grubuna yönelik üretti

Ev sahibi olmak artık orta gelirli için imkânsız!

Kredi maliyetlerinin artması vatandaşları çok fazla etkilediğini belirten CHP Milletvekili Türker Ateş, "Ev sahibi olmak orta gelirli için de imkânsız hale geliyor.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Orta gelirli konut projesi ne zaman başlayacak? Orta gelir konut kampanyası başvuru tarihleri belli oldu mu?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar özellikle bu kampanyanın ne zaman başlayacağını sorguluyor. İşte konuya dair detaylar!

Orta gelirli konut kampanyasına kimler başvurabilir? Yeni evim kampanyası başvuru ne zaman?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar orta gelir konut kampanyası şartlarını merakla araştırıyor. İşte diğer detaylar!

Orta gelirli ailelerin beklediği haber geldi! İşte başvuru şartları

İlk evini alacak orta gelirliye yönelik yapılan projenin kapsamı netleşiyor. TOKİ'nin orta gelir ddüzeyindeki ailelere yaptığı kampanyanın içeriği ile ilgili Bakan Kurum “Bu kampanya aracılığı ile milyarca TL'lik hacim açığa çıkacak ve ekonomimizde de yaklaşık 600 milyar TL katma değer oluşacak” ded

Müjdeli haber peş peşe geldi! Orta gelirli 0,69 faizle ev sahibi olacak! Yeni Evim Konut kampanyasından kim faydalanacak

Orta gelirliye konut kampanyasının detayları belli oldu. Böylelikle uygun krediyle ev satın almak mümkün olacak. Peki Orta Gelirli Konut kampanyası 0,69 faizli kredisinden kimler faydalanacak?

TOKİ orta gelir başvuru şartları nelerdir? Orta gelirli konut kampanyası ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut kapsamında yer alan dar gelirli vatandaş için 81 ilde "ilk evim ilk iş yerim" projesi başladı. İşte TOKİ orta gelir kampanyasına dair detaylar!

Orta gelir konut kredi oranları ne kadar? Orta Gelir Konut Kampanyası başvuruları ne zaman?

Dar gelirliyi sevindiren TOKİ Sosyal Konut Projesi sonrası orta gelir grubu konut kampanyası için de çalışmalarda sona gelindi. Peki 2022 Orta Gelirli Konut kampanyasının detayları neler? Orta Gelir Konut Kampanyası başvuruları ne zaman? İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum’dan orta gelirli aileler için ucuz konut müjdesi! Canlı yayında açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ projeleri ile ilgili olarak canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Kurum, orta gelirli kişiler için yakında yeni bir proje olacağını açıkladı. İşte detaylar…

TOKİ dar gelirli aileler için 904 bin konut inşa etti!

TOKİ dar ve orta gelirli vatandaşların konut sahibi olması için çalışmalarına devam ediyor. Kurum, çalışmalar dahilinde dar ve orta gelirli aileler için 904 bin konutun inşaatını tamamladı.

Dar gelirli vatandaşlara TOKİ'den fırsat!

Milyonlarca dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ tarafından yeni bir konut ve iş yeri satış duyurusu geldi. TOKİ, 462 TL taksitle 240 ay vadeli konut satışlarına başladı. 

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ 100 bin konut 2021 başvuruları ne zaman başlıyor?

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 100 bin yeni konut için düğmeye bastı. Peki TOKİ 100 bin konut 2021 başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ orta gelirli konutları Haberi

TOKİ orta gelirli konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) şimdiye kadar 81 ilde inşa edilen toplam 754 bin konuttan yaklaşık yüzde 43'ü, dar ve orta gelir grubuna yönelik yapıldı.


TOKİ, bugüne kadar konut sahibi olması zor binlerce kişiyi, evine kavuşturdu. Türkiye'nin tüm illerinde, sosyal donatılar ve kamu kuruluşlarına yapılan hizmetler dışında toplam 754 bin konut üreten TOKİ, bu sektörde öncü görevini sürdürüyor.


İdare, özellikle dar ve orta gelir grubunu hedef alan projeler gerçekleştiriyor. Üretilen konutların yaklaşık yüzde 43,27'si bu gruba yönelik inşa edildi. Projelerinde alt ve yoksul gelir grubunu da unutmayan TOKİ, konutların yüzde 20,39'unu da bu vatandaşlar için ayırdı.


Modern kentlerin inşasına öncelik veren TOKİ, projelerinden yüzde 15,62'sini gecekondu dönüşümü, yüzde 5,16'sını ise afet konut uygulaması kapsamında üretti.


Faaliyetlerini 2023 hedefi kapsamında aralıksız sürdüren İdarenin,...