03 / 05 / 2024

TOKİ Ortaokulu

TOKİ Ortaokulu

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, her yıl olduğu gibi bu yıl da “ Eğitime Destek” turlarına hız kesmeden devam ediyor

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Beşiktaş İsmail Tarman Ortaokulu ile ilgili mahkeme kararı mecliste!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yer alan İsmail Tarman Ortaokulu ile ilgili mahkeme kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li  Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı başladı!

5.8’lik İstanbul depremi sonrasında ağır hasarlı olduğu tespit edilerek, kontrollü olarak yıkılan Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı kaldığı yerden devam ediyor.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı!

Kayseri Melikgazi'de bulunan Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı alındı. Yıkılan ortaokulun yerine otopark inşa edilecek. 

Ankara Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı iddiaları mecliste!

Ankara'da bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı ve çeşitli projelere dahil edileceği iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabıyık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Serik Tekeli Ortaokulu'nun yıkımı başladı!

Antalya Serik’te gerçekleşen kontroller sonrasında depreme dayanıksız olduğu belirlenen 3 okuldan biri olan Tekeli Ortaokulu'nun yıkımı gerçekleşti.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisine otopark projesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Ortaokulu'nun bulunduğu araziye otopark inşa edilmesi için çalışmalara başladı.

TOKİ Ortaokulu Haberi

TOKİ Ortaokulu

4+4+4 sisteminin uygulamaya konulmasıyla birlikte Tuzlu Bağları TOKİ konutlarında yaşayan çocuklar için, 2012–2013 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayan TOKİ İlkokulu ve TOKİ Ortaokulu’na Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından malzeme yardımı yapıldı.


Yeni açılmasından dolayı araç ve gereç sıkıntısı yaşayan okullara, Başkan Dinç’ten 1 adet fotokopi makinesi,1 adet projeksiyon cihazı ve okulda okuyan bütün çocuklara içerisinde kırtasiye malzemeleri bulunan birer çanta hediye edildi.


İlkokulda 80, Ortaokul’da 60, toplamda ise 140 öğrencinin okuduğu okullarda, genellikle maddi imkanı kısıtlı ailelerin çocukları eğitim görüyor.


Okulda görevli öğretmenler tarafından Başkan Dinç’e okulun sıkıntıları iletilerek yardım talebinde bulunuldu.


Bu sıkıntıları öğrenen Başkan Dinç, hiç beklemeden Özel Kalem Müdürü Muharrem Ovacıklı’ya talimat vererek gerekenin yapılmasını söyledi.


Malzemeleri teslim etmek için okullara gelen Başkan İrfan Dinç’i kapıda öğrenci ve öğrenci...