29 / 04 / 2024

TOKİ Şahintepe kentsel dönüşüm projesi

TOKİ Şahintepe kentsel dönüşüm projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından rezerv alan olarak ilan edilen Şahintepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm 573 ada 1 parselde başlayacak. TOKİ Şahintepe ihalesini bu yılın sonuna doğru yapacak...

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

Rize Hemşin'de TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Hemşin ilçesinde mahkeme kararına rağmen TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

TOKİ kentsel dönüşüm projelerini hazırlıyor!

Yılkanur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurtaç Yılmaz, TOKİ'nin kentsel dönüşüm yapılması planlanan bölgenin bütün sorunlarını çözüp kendilerine ulaştırdığını belirtti.

Turan Hançerli: TOKİ kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar üretti!

İstanbul’da yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle birlikte yeniden 1999 depreminin etkileti hatırlandı. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Avcılar'daki durumu anlatırken, 20 yılın heba edildiğini, TOKİ’nin kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar ürettiğini dile getirdi...

Kaçak yapılar yıkılacak, TOKİ binaları inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin sorulara cevap verdi. Erdoğan, Kartal'da yıkılan bina, TOKİ ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde anlaşmalar sağlanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleriyle anlaşmalar sağlanıyor. 

TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi Eylül'de tamam!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Genç, projenin Eylül ayında tamamlanacağını açıkladı. 

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerine nasıl başvurulur?

Türkiye'nin konut üreticisi TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ara vermeden devam ediyor. Peki, binlerce konut inşa eden TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerinden nasıl ev sahibi olunur? İşte başvuru şartları...

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilecek 224 konut için ihale bugün yapılacak. TOKİ Tozkoparan dönüşüm ihalesi saat 14:30'da başlayacak..

TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı!

İhalesi 2 gün önce gerçekleştirilen TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı. Proje için ÇED süreci başladı..

TOKİ Şahintepe kentsel dönüşüm projesi Haberi

TOKİ Şahintepe kentsel dönüşüm projesi


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın rezerv alan olarak ilan ettiği İstanbul Başakşehir Kayabaşı'na bağlı Şahintepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm 573 ada 1 parselde başlayacak.


Şahintepe Mahallesi 573 ada 1 parsel ihalesi TOKİ tarafından bu yılın sonuna doğru gerçekleştirilecek. Şahintepe kentsel dönüşüm projesi Kaya Sokak ile Yılmaz Sokak arasında kalıyor.







Gülcihan...