10 / 05 / 2024

TOKİ sancaktepe yurtdışı projesi

TOKİ sancaktepe yurtdışı projesi

CHP Milletvekili Özgür Karabat, TOKİ'nin yurtdışındaki gurbetçi Türk vatandaşları için yapmayı planladığı konut projesi hakkında konuştu.

İstanbul Sancaktepe'deki 62 dönümlük arazi konut imarına açıldı! 744 kişilik ek nüfus gelecek!

TOKİ, Sancaktepe’de ortaöğretim tesisi ve sağlık tesisi yapılmak üzere ayrılmış 62 dönümlük hazine arazisine sosyal konut inşa etmek üzere plan değişikliğine gitti. İşte ayrıntılar...

TOKİ İstanbul projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 420 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Sancaktepe projesi için tarih belli oldu. İşte TOKİ Sancaktepe projesi detayları...

Sancaktepe TOKİ konut başvurusu ne zaman? 2+1 ve 3+1 daireler için yüzde 30 peşinat, 120 ay vade…

Türkiye’de özellikle düşük gelirli ailelere sağladığı ucuz konut imkânı ile dikkat çeken TOKİ, İstanbul’un Sancaktepe ilçesine 2+1 ve 3+1 konut yapacak. 420 konutluk Sancaktepe projesi için başvuru tarihleri açıklandı.

Özgür Karabat'tan TOKİ projesine tepki!

CHP Milletvekili Özgür Karabat, TOKİ'nin yurtdışındaki gurbetçi Türk vatandaşları için yapmayı planladığı konut projesi hakkında konuştu.

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi’ndeki askeri arazinin planları iptal edildi!

TOKİ’nin Sancaktepe'de bulunan 112 bin 441 metrekare büyüklüğündeki askeri alanı imar açan imar planlarına, idare mahkemesinden iptal kararı verildi. TOKİ, dev arazinin planlarında değişiklik yaparak yeni bir planı askıya çıkardı.

TOKİ İstanbul Sancaktepe 100 bin konut başvuru tarihleri!

TOKİ İstanbul Sancaktepe 100 bin konut başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular bugün itibariyle kabul edilmeye başlanacak.

TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak!

Türkiye'de alt ve orta gelirliye yönelik konut üreten TOKİ hayata geçirdiği projeler ile 100'den fazla ülkeye örnek oldu. TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak.

TOKİ yurtdışındaki müteahhitlere çatı kuruluş olabilir!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, TOKİ’nin yeni bir enstrüman olarak yurtdışındaki müteahhitler için çatı kuruluş olabileceğini söyledi.

2015'te 99.1 milyon TL yurtdışı çıkış harcı TOKİ’ye aktarıldı!

2015’te yurtdışı çıkış harcından 99.1 milyon TL gelir elde edildi. Maliye Bakanı, harç gelirlerinin TOKİ’ye aktarıldığını hatırlattı. Ağbal, yurtdışı çıkış harcından 2015’te 99 milyon 135 bin TL tahsil edildiğini kaydetti.

TOKİ yurtdışındaki çatı modelini Türkiye'ye getiriyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde ABD ve İngiltere'nin de uyguladığı 'çatı' modeline geçmek için çalışma başlattı.

Torba yasa maddeleri içinde emlak ve konutla ilgili neler var?

Torba yasa maddeleri içinde emlak, konut, imar, inşaat, tapu, emlak vergisi, bedelsiz konut, mera ve yaylaların imara açılması, TOKİ, Hasankeyf, yurtdışına işçi götüren inşaat firmaları, taşınmaz kültür varlığı ve kentsel dönüşüm hakkında neler var?

TOKİ, yurtdışı çıkış harcının kaldırılmasıyla yıllık 70 milyon TL’lik gelirini kaybedecek!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ‘Yurtdışı çıkış harcının kaldırılması için Maliye Bakanı ile görüşeceğim’ dedi. Ancak harç kaldırılırsa TOKİ yıllık 70 milyon TL’lik gelirini kaybedecek

Hikmet Tanrıverdi'den yurtdışında yatırım girişimi!

Geçen yıl Marmaris Büfe 'yi alan Hikmet Tanrıverdi; Suudi Arabistan, Almanya, Avusturya ve Irak 'tan teklif aldıklarını söyledi. Ortağının hisselerini de alan Hikmet Tanrıverdi, “Yıl sonunu bekliyoruz. Yurtdışına açıldığımız zaman Türkiye 'deki gibi çok

TOKİ sancaktepe yurtdışı projesi Haberi

TOKİ sancaktepe yurtdışı projesi

CHP Milletvekili Özgür Karabat, TOKİ'nin yurtdışındaki gurbetçi Türk vatandaşları için yapmayı planladığı konut projesi hakkında konuştu. Özgür Karabat, TOKİ'nin yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları için 420 konutluk projesi hakkında "Kutuplaşma siyaseti ile vatandaşı birbirine düşman hale getiren AKP, şimdi de Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımızla gurbetçilerimizi birbirine düşürmeye çalışıyor" dedi.

Geçen haftalarda TOKİ'nin yurtdışındaki gurbetçi Türk vatandaşları için İstanbul'un Sancaktepe'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon nitelikli 420 konut inşa edileceği projeyi duyurdu.

Milletvekili Karabat Türkiye'deki barınma ve beslenme problemlerine dikkat çekerek "Türkiye çok ağır bir ekonomik krizden geçerken böyle bir projenin hayata geçirilmesi hiç de masum değildir" diye konuştu.

'TOKİ sadece rant yaratan bir bakış açısına sahiptir'

Halk TV'de yer alan habere göre,TOKİ'nin konut fiyatlandırmasına ilişkin açıklamalar yapan Karabat "TOKİ’nin...