02 / 05 / 2024

TOKİ Şerifali İmar İskan Blokları 2014

TOKİ Şerifali İmar İskan Blokları 2014

TOKİ Ataşehir Şerifali'deki İmar İskan Blokları'nın yerine 338 konut inşa edecek. 24 ayda tamamlanacak olan TOKİ Ataşehir Şerifali projesi 27 milyon 451 bin TL bedelle yükselecek...

Türkiye'de 1.7 milyon konut dönüştü!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni'nde açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi ve 1,7 milyon konutun dönüştürüldüğünü belirtti.

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları'nın temeli atıldı!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için başvurular başlıyor!

TOKİ Ataşehir Şerifali projesinde yer alan 25 konut kurasız olarak satışa çıkıyor, projede yer alan konutlar için başvurular 7 Ağustos'ta başlayacak.

Elazığ'daki TOKİ-İmar Hak Sen konut kurası çekildi!

TOKİ ve İMAR-HAKSEN işbirliğiyle yapılan 416 konutun kat kurası çekildi. Bir salonda gerçekleştirilen kura çekilişine, HAKSEN İl Başkanı Murat Akdin, noter memurları ve konut adayları katıldı.

Mar Yapı Tri G projesindeki otel için Rotana ile ortak oldu!

Mar Yapı, İstanbul Güneşli'deki 30 katlı otel ve rezidans projesinde, Körfez Bölgesi'nin en büyük otel zincirlerinden Rotana ile ortak oldu. Tri G Rotana isimli projede Mar Yapı yüzde 60, Rotana ise yüzde 40 paya sahip olacak.

Güneşli Mar Yapı Tri G

İstanbul Avrupa yakası Güneşli-Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilen Güneşli Mar Yapı Tri G, 30 katlı otel ve rezidans kulesinden oluşuyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Mar Yapı Tri G Güneşli

Mar Yapı Tri G Güneşli projesi 7 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Yüzde 60 Mar Yapı , Rotana ise yüzde 40 payıyla yükselen projede teslimler 2016 yılı sonunda gerçekleşecek...

Mar Yapı Tri G

152 odalı Centro otel, 153 adet rezidans, 2.500 metrekare ticari alan ve sosyal tesislerden meydana gelen Mar Yapı Tri G projesi, İstanbul Avrupa yakası Güneşli'de Basın Ekpres Yolu üzerinde yükseliyor...

Mar Yapı Güneşli'deki projesinde otel için Rotana ile ortak oldu!

Mar Yapı, İstanbul Güneşli'deki 30 katlı otel ve rezidans projesinde, Körfez Bölgesi'nin en büyük otel zincirlerinden Rotana ile ortak oldu. Tri G Rotana isimli projede Mar Yapı yüzde 60, Rotana ise yüzde 40 paya sahip olacak.

Mar Yapı Tri G projesi

7 bin metrekare arsa alanına sahip olan Mar Yapı Tri G projesi içerisinde yer alan daireler 2016 yılı son çeyreğinde teslim edilecek. Projede, 152 odalı Centro otel, 153 adet rezidans, 2.500 metrekare ticari alan ve sosyal tesisler bulunuyor.

İmar İskan Blokları Ataşehir TOKİ konutlarından son fotoğraflar!

Ataşehir İmar İskan Blokları kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen konutlarda inşaat ne durumda? İmar İskan Blokları Ataşehir TOKİ konutları hangi aşamada? İşte Ataşehir İmar İskan TOKİ Blokları'ndan son durum fotoğrafları...

Ataşehir İmar İskan Blokları TOKİ konutlarında son durum!

Ataşehir Şerifali Bölgesi İmar İskan Blokları'nda TOKİ tarafından hayata geçirilen konutlar ne zaman teslim edilecek? Ataşehir İmar İskan Blokları TOKİ konutlarında Karayolları'na lojman olarak kaç daire verilecek? İşte cevaplar...

TOKİ Şerifali İmar İskan Blokları 2014 Haberi

TOKİ Şerifali İmar İskan Blokları 2014


TOKİ Ataşehir Şerifali Çiftlik Tepe mevkiinde yer alan İmar İskan Blokları'nın yerine 338 adet konut inşa edecek. Tek etap halinde inşa edilecek olan TOKİ Ataşehir Şerifali projesi 27 bin 739 metrekare alanda yükselecek.


27 milyon 451 bin TL proje bedeliyle hayata geçirilecek olan TOKİ Ataşehir Şerifali projesinin 24 ayda teslim edilmesi hedefleniyor. 8 blok olarak tasarlanan TOKİ Ataşehir Şerifali projesinde bloklar 7 - 15 kat arasında olacak.


TOKİ Ataşehir Şerifali projesinde 338 adet konut apartman dairesi şeklinde olacak. Blok zemin oturumları 7 bin 337 metrekare olan TOKİ Ataşehir Şerifali'de geriye kalan alan yeşil alan ve yol olarak planlandı.


TOKİ Ataşehir Şerifali projesi çevre yoluna 50 metre, Boğaziçi Köprüsü'ne 11 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 14 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 17 kilometre...