06 / 05 / 2024

toki şile alt gelir grubu konutları

toki şile alt gelir grubu konutları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul Şile Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan ve başvuruları 14 Ağustos 2013 tarihinde kabul edilmeye başlanan konutların başvuru süresi yarın sona eriyor...

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeye gitti. Alınan karara göre, nakit avans ve taksit sayıları azaltıldı. Peki kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile taksitle altın alınır mı? 

Yatırımcı altın sertifikasına hücum etti! Fiziki altın ile sertifika arasında makas açıldı!

Gram altın ile borsada işlem gören altın sertifikası arasındaki makas açıldı. Gram altının spot piyasadaki değeri ile altın sertifikasının borsadaki değeri arasında yüzde 7-8'e varan farklar oluştu.

FED ile altın arasında savaş başlayacak! İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın için önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu sene FED ile altın arasında savaş çıkacak diyen İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı...

TOKİ'den 81 ile yeni konut müjdesi! Bakan Kurum resmen açıkladı! TOKİ başvuruları ne zaman?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum milyonlarca kişinin beklediği müjdeyi vererek, "TOKi ile yakın zamanda yine bir sosyal konut hamlesini 81 ilimizde yapacağız" dedi.

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

Sur Yapı’nın 16 projesinde 120 ay 0.98 vade ile altın gibi kampanya!

Sur Yapı, konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte ev sahibi olmak isteyenler için ‘Altın gibi’ bir kampanya fırsatı sunuyor. Sur Yapı İstanbul ve Antalya’daki toplam 16 projesinde, alıcılara cazip fiyatlar ile destek oluyor. 

TOKİ Şile 3. Etap kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul Şile'de talep uygulaması kapsamında alt gelir grubu için hayata geçirilen konutların, konut alma hakkı ve konut belirleme kuraları çekildi

3 Kasım TOKİ Erzurum alt ve orta gelir kura çekimi bugün!

 3 Kasım TOKİ Erzurum alt ve orta gelir kura çekimi bugün yapılacak. Alt gelir grubu kapsamında 102 orta gelir grubu kapsamında 12 adet daire kura çekimi ile satışa sunulacak.

TOKİ Konya Altınekin başvuruları!

TOKİ Konya Altınekin başvuruları bugünden itibaren başlıyor. Toplamda 5 adet dairenin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

499 konutluk TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesindeki 296 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ Konya Altınekin başvuru tarihleri 2017!

Toplamda 47 adet konutun kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulduğu TOKİ Konya Altınekin projesinde başvuru dönemi ne zaman başlayacak?

TOKİ Ordu Altınordu 311 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ Ordu’nun Altınordu ilçesine inşa edeceği 311 konutun ihalesini gerçekleştirdi. 11 Temmuz tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ'den Altınordu'ya 311 yeni konut!

TOKİ Ordu’nun Altınordu ilçesine inşa edeceği 311 konutun ihalesini gerçekleştirdi. 11 Temmuz tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

toki şile alt gelir grubu konutları Haberi

toki şile alt gelir grubu konutları

İstanbul Şile'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ)  projelendirilen ve bu proje kapsamında bulunan 19 adet konut için başvurular yarın sona eriyor.


14 Ağustos 2013 tarihinde başlayan ve 21 Ağustos 2013 tarihinde başvuru süresi sona eren TOKİ İstanbul Şile Alt Gelir Grubu Konutları T.C Ziraat Bankası A.Ş Şile Şubesi aracılığı ile kabul ediliyor.


TOKİ İstanbul Şile Konutları için yüzde 12 peşinat veriliyor ve minimum taksit tutarı 319 TL'den başlıyor. Projede yer alan 19 adet 2+1 konutların fiyatları ise minimum 65 bin 248 TL ile maksimum 87 bin 646 TL'den satışa sunuluyor.


Detaylı bilgi için