02 / 05 / 2024

TOKİ soruşturması son durum

TOKİ soruşturması son durum

İşadamları Ali Ağaoğlu, Nazif Zorlu, Mehmet Ali Aydınlar, Abdullah Oğuz Bayraktar ve eski Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın da aralarında bulunduğu 60 kişi hakkında 20 ayrı suçtan yürütülen TOKİ soruşturması delil yetersizliği yüzünden kapatıldı.

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında 588 mağdurun ifadesine ulaşıldı!

Anadolu Ajansı muhabiri, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "Thodex" soruşturması kapsamında şikayette bulunan 588 mağdurdan bazılarının ifadesine ulaştı.İşte haberin ayrıntıları..

Marmaris'te kaçak yapı soruşturması için karar!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında Marmaris'te başlayan kaçak yapı soruşturmasını kaleme aldı. 

Thodex soruşturmasında yakalanan Rana Azap adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!

Devam eden Thodex soruşturması kapsamında yakalanan Rana Azap adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...

Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı için tutuklama talebi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı R.A. için tutuklama talebi...

Thodex soruşturmasında yeni gelişme!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Kripto Faruk'a ulaşmak için firari olan şüpheli 3 kişinin araması devam ediyor.

Thodex soruşturmasında yeni gelişme! Çember daralıyor!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex soruşturmasında yeni gelişmeler  yaşanıyor. İddialara göre Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in yakalanması an meselesi. 

Vebitcoin soruşturmasında yakalanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi!

Muğla'da  iki hafta önce aniden işlemlerini durdurduğunu duyuran kripto para platformu Vebitcoin'in soruşturmasında gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi. 

Vebitcoin soruşturmasında 5 kişiye daha gözaltı!

Muğla'da  iki hafta önce aniden işlemlerini durdurduğunu duyuran kripto para platformu Vebitcoin'in soruşturmasında, şirket çalışanı olan 5 kişi daha yakalandı ve gözaltına alındı. Zanlıların şirkette yetkili olarak görev yaptığı belirlendi. 

Thodex soruşturmasında yeni gelişme: Çember daralıyor!

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu firari Faruk Fatih Özer'e yönelik operasyonda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İşte soruşturmada son durum...

Thodex soruşturmasında tutuklanan Serap ve Güven Özer kardeşlerin ifadeleri ortaya çıktı!

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında tutuklanmalarına karar verilen Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer ile kardeşi Serap Özer'in de aralarında bulunduğu 6 şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. 

Thodex soruşturmasında 6 kişinin serbest kalmasına yönelik itiraz reddedildi!

Kripto para borsası Thodex soruşturması dahilinde 6 şüphelinin serbest bırakılmasına yönelik itiraz reddedildi.

Vebitcoin soruşturmasında yeni gelişme!

Kripto para borsasında dolandırma haberleriyle gündeme gelen Vebitcoin soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Hesabı bloke edilen bir müşterinin Vebitcoin'in CEO'su İlker Baş tarafından tehdit edildiği öğrenildi. 

Thodex soruşturmasında son durum ne?

Kripto para borsası Thodex'e yönelik soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 16 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

TOKİ soruşturması son durum Haberi

TOKİ soruşturması son durum

İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı, 17 Aralık’taki ‘Büyük Rüşvet Operasyonu’nun 3 ayağından biri olan TOKİ soruşturmasını tamamladı. Başsavcılık, işadamları Ali Ağaoğlu, Nazif Zorlu, Mehmet Ali Aydınlar, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar ve eski Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın da aralarında bulunduğu 60 kişi hakkında ‘yeterli delil bulunmadığı gerekçesiyle’ dava açılmamasına karar verdi. 20 suçlamanın tek tek ele alındığı takipsizlik kararında iletişim tespit kararının hukuka uygun olmadığı belirtildi. Kararda, “Aksi halde dağdaki çobanın dahi telefonlarının dinlendiği paranoyasıyla yaşadığı bir toplum yaratırız ki şu an ülkemizde ortaya çıkan durum aşağı yukarı budur. İnsanların haberleşme özgürlüğünden söz edemeyecekleri bir ortamı yaratmak, temel hakların korunmasında tavizsiz üzerine düşeni yapmak zorunda olan bir hukuk devletinde kabul edilebilecek bir durum değildir”...