08 / 05 / 2024

toki sultanköy evleri

toki sultanköy evleri

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy Belediye projesinin başvuruları 20 Haziran ile 24 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek. Projede dairelerin fiyatları 78 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Marmaraereğlisi Sultanköy'de teslim dönemi başlıyor!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Sultanköy'de yer alan 232 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Evleri başvuruları!

Taksitlerin 802 TL'den başladığı projede 287 adet konut mevcut. İşte TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Evleri başvuruları...

TOKİ Aksu ve Küçükköy Evleri başvuru dönemi!

Peşinatların 15 bin 399 TL'den başladığı projede fiyatlar 153 bin 996 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Aksu ve Küçükköy Evleri başvuru dönemi...

TOKİ Sultanköy kura çekilişi 2016!

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy Belediye projesinin başvuruları 20 Haziran ile 24 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek. Projede dairelerin fiyatları 78 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy kura!

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy 232 konutluk proje kapsamında kalan 4 adet 2+1 daire kuralı satılacak.

TOKİ Tekirdağ Marmamaraereğlisi Sultanköy başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor.

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy kura 2016!

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy'de toplam 232 adet hak sahibi için konut belirleme kurası çekilecek. İşte TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy kura 2016 detayları...

TOKİ Tekirdağ Sultanköy kura çekilişi nerede?

TOKİ Tekirdağ Sultanköy Konutları 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Projede toplamda 232 adet hak sahibi için konut belirleme kurası çekilecek. Peki TOKİ Tekirdağ Sultanköy kura çekilişi nerede?

Tekirdağ Sultanköy TOKİ Konutları kura çekimi!

Tekirdağ Sultanköy TOKİ Konutları kura çekimi 15 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek. Toplamda 232 adet konut için çekilecek olan kura, noter huzurunda yapılacak.

Emekli TOKİ Kütahya İnköy Evleri kura!

Emekli TOKİ Kütahya İnköy Evleri kura satışları 300 adet konut için gerçekleşecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede yüzde 12 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kütahya İnköy Evleri taksitleri!

TOKİ Kütahya İnköy'de 9 bin 208 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş.'nin şubeleri tarafından yürütülüyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy Evleri taksitleri ne kadar?

TOKİ Kütahya İnköy Evleri emekli başvuru ücreti!

Emekliye özel satışa çıkarılan TOKİ Kütahya İnköy Konutları kura çekilişi 28 Ocak 2016 tarihinde yapılacak. Peki TOKİ Kütahya İnköy Evleri emekli başvuru ücreti ne kadar?

Yenitepe Kadıköy Evleri'nde faizsiz ödeme seçenekleriyle! 438 bin TL'ye!

Yenitepe Kadıköy Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 438 bin TL'den başlıyor. 36 ay 0 faiz uygulanan proje kapsamında 4 blokta toplam 1100 konut yer alıyor.

toki sultanköy evleri Haberi

toki sultanköy evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy Belediyesi ortaklığında inşa edilen projede toplam 232 konut bulunuyor.


TOKİ Sultanköy projesinde stokta kalan 4 daire için kuralı satış yapmak üzere başvuru başlattı. Projede başvurular 20 Haziran ile 24 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Sultanköy Konutları'ndaki  dairelerin fiyatları 78 bin 38 TL ile 81 bin 102 TL arasında değişiyor. Projede aylık 260 TL taksitle ödeme yaparak daire sahibi olunabiliyor. 


Satış duyurusu için