05 / 05 / 2024

TOKİ suriye evleri

TOKİ suriye evleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriyeli mülteciler için TOKİ evlerini işaret etmesi üzerine gözler idareye çevrildi. TOKİ'den ev alma koşullarında düzenleme yapılması bekleniyor.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Elazığ'da depremzedeler yeni evlerinin anahtarlarını aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elazığ'da seferberlik ilan eden TOKİ, depremde evleri yıkılan ve isimleri kurayla belirlenen vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etmeye başladı...

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ, Suriye sınırındaki güvenlik duvarını tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Suriye sınırında 564 kilometrelik güvenlik duvarının inşasını tamamladı. TOKİ'nin İran sınırında inşasına başladığı 144 kilometrelik sınır duvarı bitme aşamasına geldi.

TOKİ'nin İran sınırında ördüğü duvarın yarısı tamamlandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Suriye sınırına dünyanın en uzun 3'üncü duvarını örmeye devam ediyor. 144 kilometrelik duvarın da yarısını tamamladı. 

TOKİ, İran sınırındaki duvarın yarısını tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Suriye sınırına dünyanın en uzun 3'üncü duvarını örüyor. TOKİ,  İran sınırındaki duvarın yarısını tamamladı. 

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 20 seneye kadar vade imkanı sağlanan projede 623 adet daire mevcut. Peki TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Kula Evleri başvuruları!

TOKİ tarafından hayata geçirilen 208 konutluk Manisa Kula Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kula Evleri başvuruları..

TOKİ Kayabaşı 2 bin 512 Konutları!

5 etap şeklinde tasarlanan TOKİ Kayabaşı 2 bin 512 Konutları projesi İstanbul Kayabaşı'nda inşa ediliyor. TOKİ Kayabaşı Evleri 85 bin metrekare inşaat alanda yükseliyor.

TOKİ suriye evleri Haberi

TOKİ suriye evleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriyeli mültecilerin insanlık dışı şartlarda daha fazla kalamayacağını vurgulayarak TOKİ evlerini işaret etmesi üzerine gözler idareye çevrildi. Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) ev sahibi olunması için satış şartnamesinde bazı değişiklikler yapılması gerekiyor. Şartnameye göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlarla konutların bulunduğu şehirde 3 ila 5 yıl ikamet edenler TOKİ'den ev alabiliyor. Uygulanan koşullar arasında hane halkı gelirinin tespit edilmesi de var. Edinilen bilgiye göre, hükümet Suriyelilere vatandaşlık çalışmasının ardından bu konuda da çalışma başlatacak. TOKİ'den ev alma koşullarında düzenleme yapılması bekleniyor.


18 BİN MÜLTECİYE YUVA

TOKİ bundan önce de AFAD işbirliğiyle Suriyelilere yardım eli uzattı. 10 bin 986 konteyner, 7 bin çadırdan oluşan iki çadırkent kurarak 18 bin Suriyeli'ye yuva imkânı sağladı. İdare, Hatay ve Kahramanmaraş'ta ise 39 bin...