29 / 04 / 2024

toki taksit kampanyası 2016

toki taksit kampanyası 2016

TOKİ 100 TL taksitli konut kampanyası kapsamında dar gelirli vatandaşlar ev sahibi olacak. Bu kapsamda 1 oda 1 salon daireler için 270 ay vade şeklinde ödeme yapılabilecek.

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.

2023 TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? TOKİ 2+1,3+1 konut ödeme planı!

TOKİ çekilişinde hak sahibi olan vatandaşlar taksit ödemelerinin ne zaman başlayacağını araştırıyor. TOKİ isim listesinde yer alan vatandaşlar kura çekiminin sona ermesinden sonra peşinat ve taksit ödemelerinin nasıl olacağını araştırıyor. İşte TOKİ 2023 ödeme planı…

TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlar? TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023?

TOKİ kurasında isimleri çıkan vatandaşlar, taksit ödemelerine dair detayları araştırmaya başladı. Peki TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? İşte detaylar!

Alışveriş yapmayı sevdiren bankadan müthiş kampanya! Peşin fiyatına taksit için yapmanız gereken!

Banka müşterilerine sunduğu kredi kampanyalarına mart ayında bir yenisini daha ekledi. Banka, müşterilerine özel peşin fiyatına taksit kampanyası ile fark yaratıyor. 

Ziraat Bankası da katıldı! İşte Ziraat Bankası MTV ödemelerine ücretsiz 4 taksit kampanyasının detayları…

Ziraat Bankası da Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) kampanyasına katıldı. Kampanya 8 Şubat 2023’te sona erecek. İşte Ziraat Bankası MTV ödemelerine ücretsiz 4 taksit kampanyasının detayları…

TOKİ’ye başvuranlar dikkat! Asgari ücret zammı TOKİ’yi de etkileyecek! 2023 TOKİ taksit tutarları!

Asgari ücret zammı TOKİ taksit tutarlarını da etkiledi. TOKİ’ye başvuru yapanlar 2023 taksit tutarlarının ne kadar olacağını araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlayacak? Taksitler nasıl ödenecek? Hemen bakın!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlıyacak sorusunun yanıtı TOKİ projelerinebaşvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ taksitleri nasıl ödenecek? Hemen bakın...

TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde üçüncü etap kura çekilişleri de tamamlandı. Peki TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın...

Garanti Bonus’dan Karaca’da 12 aya varan taksit kampanyası! İşte detayları…

Garanti BBVA kredi kartları ile Karaca mağazalarından yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişlerde 12 aya varan taksit imkanı sunuyor. İşte kampanya detayları..

TOKİ arsa taksitleri sabit mi? TOKİ arsa kampanyası ödeme detayları 2022!

TOKİ arsa 2022 başvuruları yarın itibarıyla başlıyor. Peki TOKİ arsa taksitleri sabit mi? İşte TOKİ arsa kampanyası ödeme detayları 2022...

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Milyonlar bekliyordu! TOKİ indirim kampanyasının detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı TOKİ projesinin, peşin ödeme kampanyası başladı. Peki TOKİ’nin indirim kampanyasından kimler faydalanacak? İşte TOKİ indirim kampanyasının detayları.

10 soruda TOKİ indirim kampanyası 2022!

Geçtiğimiz günlerde 250 bin konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) indirim kampanyasının detaylarını da açıkladı. İşte 10 soruda TOKİ indirim kampanyası 2022...

toki taksit kampanyası 2016 Haberi

toki taksit kampanyası 2016

TOKİ 100 TL taksitli konut kampanyası kapsamında eşi ölen kadınlar ve engelli vatandaşlar öncelikli olacak. Dar gelirli aileler, toplam 27 bin TL'ye ev sahibi olabilecek. 


Emekliler için 17 ilde başlatılan kampanyanın tüm illere yayılmasını hedefleyen TOKİ; alt gelir grubu kategorisinde, hane halkı gelirinin aylık 3 bin 200 TL'yi aşmaması şartı arıyor. 


TOKİ kampanyası kapsamında 1+1 daireler için aylık 100 TL taksitle ve 270 ay vadeyle, 2+1 daireler için ise aylık 130 TL taksitle ve 270 ay vadeyle ödeme yapılabilecek. 


Özge...