03 / 05 / 2024

TOKİ taksitlerine internetten bakılabilir mi

TOKİ taksitlerine internetten bakılabilir mi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'den konut ya da işyeri alan ve taksitleri devam eden vatandaşların, taksit ödemeleri ile güncel borç bakiyelerini internet üzerinden takip edebileceklerini söyledi.

Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları

Her sene gayrimenkul sahiplerinden tahsis edilen emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Peki, Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? İşte E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları...

Schengen vizesi için internetten başvurunun önü açıldı!

AB Komisyonu Schengen vizesi için internetten yapılacak başvurunun önünü açan düzenlemeyi kabul ettiğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

İnternetten konut ve otomobil ilanlarında yeni dönem! Bunu yapmayanlara tam 100 bin TL ceza!

Konut ve otomotiv piyasasında sahte ilanlar vererek fiyatları artıran kişilere karşı Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) zorunlu hale getirildi. EİDS'ten doğrulama yapmayan kişiler artık internetten ilan veremeyecek. Gerçek dışı bilgi beyan eden kişilere de 100 bin TL'ye kadar para cezası veril

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

e-Ticarette yeni dönem başlıyor. Artık internetten alışveriş daha güvenli hale gelecek!

Ticaret Bakanlığı, internetten sipariş verilen ürünlere yönelik etkin piyasa ve gözetim mekanizması için yeni bir sistem kuracak. e-Ticarette Ürün Güvenliği Projesi de devreye alınacak.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Market ya da internetten gıda ürünü alanlar dikkat! Para geri ödemesiyle ilgili yeni kural geliyor!

Hükümet, küçük üreticiyi korumak için harekete geçti. Buna göre, yeni kanunla, internetten ya da marketlerden alınan gıdalar eğer 30 gün içerisinde bozulursa, para iadesi de 30 günde yapılacak.

TOKİ aylık taksitleri ne kadar 2023! TOKİ’de ödemeler nasıl olacak? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor?

TOKİ’ye başvuru yapıp ve kurada ismi çıkan vatandaşlar nasıl ödeme yapacaklarını araştırıyor. İşte TOKİ taksitlerine dair detaylar!

Zamlı yarış kızıştı! Hem şubeden hem internetten başvuran emekliler 7.500 TL para alıyor! 

Emekli promosyonları için Kasım ayında yeni döneme girildi. Emekli promosyon kampanyaları ile rakamlar 7.500 TL'ye kadar çıkarken kampanya süreside uzatıldı. Hem şubeden hem internetten başvuran emekliler 7.500 lira kazanma fırsatını yakalıyor. 

TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Halk Bank, Ziraat Bankası internetten TOKİ ödemesi nasıl yapılır?

TOKİ sosyal konut başvurularına dair detaylar vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

İnternetten teknolojik alet alanlar dikkat! Ticaret Bakanlığı duyurdu

Ticaret Bakanlığı'ndan internet üzerinden teknolojik alet alanları ilgilendiren son dakika haberi var. Bakanlık, internetten cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlar alanların koşulsuz iade hakkını kaldırılıyor. Karar 1 Ekim'de yürürlüğe girecektir.

İnternetten alışveriş yapanlara özel! Tam 200 lira hediye

Bonus'tan internetten alışveriş yapanlara özel bir kampanya geldi. Buna göre Garanti Pay ödemelerinde 200 TL'ye varan bonus mümkün olacak. İşte haberin ayrıntıları...

Tapuda işi olanlar dikkat! Tapu randevusu internetten nasıl alınır?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nde işi olan vatandaşların tapu işlemleri için öncelikli olarak randevu almaları gerekiyor. Birçok kişi internetten tapu randevusunun nasıl alınacağını araştırıyor. İşte internetten randevu alma işlemleri...

TOKİ taksitlerine internetten bakılabilir mi Haberi

TOKİ taksitlerine internetten bakılabilir mi

TOKİ Başkanı Turan, yaptığı açıklamada, TOKİ'nin konut  ve iş yeri alıcılarının borçlarını ve ödemelerini anlık ve güncel olarak takip  edebilmeleri amacıyla "Online Taksit Sorgulama" sistemini hizmete sunduğunu  söyledi. 

Sisteme TOKİ'nin www.toki.gov.tr adresinin sağ üst köşesinde bulunan  linkten ulaşılabileceği bilgisini veren Turan, "Vatandaşlarımız TOKİ'ye ve ilgili  bankalara başvurmadan, ödemelerini idaremizin web sayfasından güncel bir şekilde  görebilecekler" dedi. 

Ödenen ve ödenmeyen taksitler görülebiliyor 

Sorgulama ekranında, "Proje adı, vatandaşın borçlu bulunduğu banka,  sözleşme tarihi, sözleşme tutarı, ödenen taksitlerin toplamı, ödenen taksit  sayısı ve ödenmemiş taksit sayısı" gibi verilere ulaşımın sağlanabildiğine  dikkati çeken TOKİ Başkanı Turan, böylelikle vatandaşların TOKİ'ye olan  borçlarına anlık ulaşma imkanına sahip olacaklarını ifade etti. 

TOKİ Başkanı Turan, şöyle konuştu: 

"Bu sistem ile idare olarak e-Devlet hizmetleri içerisinde hizmet  sunmayı ve vatandaşlarımızın...