30 / 04 / 2024

İnternetten alışveriş yapanlara özel! Tam 200 lira hediye

İnternetten alışveriş yapanlara özel! Tam 200 lira hediye

Bonus'tan internetten alışveriş yapanlara özel bir kampanya geldi. Buna göre Garanti Pay ödemelerinde 200 TL'ye varan bonus mümkün olacak. İşte haberin ayrıntıları...



İnternet üzerinden alışveriş yapmayı sevenlere özel kaçırılmayacak alışveriş fırsatı açıklanmş durumda. Bonus müşterilerinin yararlanabileceği kampanya doğrultusunda hepsiburada.com, n11.com, trendyol.com web site ve mobil uygulamalarında 500 TL ve üzeri her harcamaya 40 TL, toplamda 160 TL bonus verecek. Üstelik GarantiPay ile yapılacak her işleme ekstra 10 TL olmak üzere toplamda 200 TL bonus kazanabilecek. İşte harcama yaparken kazandıran fırsatın ayrıntıları. 

Kampanya şartlarını sağlamanız için ayın sonuna kadar katılım sağlamanız gerekmekte. Ardından, hepsiburada.com, n11.com, trendyol.com üzerinden belirlenen tutarda alışverişi gerçekleştirmek gerekiyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön