21 / 05 / 2024

İnternetten alışveriş yapanlara özel! Tam 200 lira hediye

İnternetten alışveriş yapanlara özel! Tam 200 lira hediye

Bonus'tan internetten alışveriş yapanlara özel bir kampanya geldi. Buna göre Garanti Pay ödemelerinde 200 TL'ye varan bonus mümkün olacak. İşte haberin ayrıntıları...



KAMPANYA DETAYLARI
GarantiPay ile ödeme seçeneği Trendyol’da geçerli değil.
Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 200 TL bonus kazanabilecek.
Kampanya kapsamında harcamalarını GarantiPay ile yapan müşterilere özel ekstra 10 TL, toplam ekstra 40 TL bonus verilecek.
Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Paracard Bonus, Bonus Business ve Easy dahil.
Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş’tan “Hemen Katıl”ı tıklayabilir ya da ONLINE yazıp 3340’a SMS gönderilmesi gerekli.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön