04 / 05 / 2024

bonus

bonus

Garanti BBVA kredi kartları ile Karaca mağazalarından yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişlerde 12 aya varan taksit imkanı sunuyor. İşte kampanya detayları..

İnternetten alışveriş yapanlara özel! Tam 200 lira hediye

Bonus'tan internetten alışveriş yapanlara özel bir kampanya geldi. Buna göre Garanti Pay ödemelerinde 200 TL'ye varan bonus mümkün olacak. İşte haberin ayrıntıları...

Mert Başaran: Vatandaşlığı alan 3 yıl sonra evini satıyor, vatandaşlık yanına bonus kalıyor! 

Ekonomist Mert Başaran, ülkemizdeki yabancıların vatandaşlık alabilmek için konut satın aldıklarını ve süresi dolunca da konutları sattıklarını belirterek ''vatandaşlık yanına bonus kalıyor'' ifadesini kullandı.

Garanti Bankası'ndan flaş bonus kampanyası! Son gün 31 Ekim, kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında başı çeken Garanti BBVA Ekim ayı kampanyasını da duyurdu. Pek çok kişinin yüzünü güldüren Garanti BBVA kampanyası için son tarih 31 Ekim olarak belirlendi.

Garanti BBVA'dan 1.000 lira harcamaya 1.000 lira Bonus! Elinizi çabuk tutun!

Garanti BBVA yaptığı son dakika açıklamasında 1.000 Türk Lirası harcamaya 1000 Türk Lirası bonus vereceğini duyurdu. İşte Garanti BBVA bonus kampanyası ile ilgili son dakika detayları...

Online alışveriş yapacaklara şok haber! Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın! Canınız yanmasın!

Her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de online alışverişe yönelik bir kampanya hazırladı. Denizbank, online alışverişte 400 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Garanti BBVA'dan flaş açıklama... Son dakika hemen buraya bakın!

Garanti Bankası'ndan son dakika müjdesi geldi... Banka Bonus Troy'a başvuran müşterilerine 250 TL Bonus verecek... İşte ayrıntılar... 

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve akaryakıt alacaklara müjde! Araç sahipleri hemen baksın!

Art arda gelen akaryakıt zamlarının ardından araç sahiplerine akaryakıt konusunda müjde Garanti BBWA’dan geldi. Garanti BBWA, BP ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında akaryakıt alımlarında hediye bonus vereceğini açıkladı.

O bankanın müşterilerine hibe edeceği tutar belli oldu! Miktarı duyanlar kulaklarına inanamadı!

Düzenlediği kampanyalar aracılığıyla müşterilerine bol bol para dağıtmasıyla bilinen ING, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasıyla geri döndü. ING, müşterilerinin restoran harcamalarında bin TL’ye kadar bonus kazanacağını açıkladı.

Garanti BBVA'dan market alışverişlerinizde dev kampanya!

Garanti BBVA İsteGelsin'de Bonus Kart başvurunuza 300 TL'ye varan Bonus fırsatı... Hemen bakın...

Garanti BBWA acil duyurdu! Paranızı almak için acele edin! Son tarih belli oldu!

Pek çok sektöre yönelik kampanyalar düzenleyerek müşterilerine hediye bonus dağıtan Garanti BBWA’dan yeni bir kampanya daha geldi. Garanti BBWA, mobilya sektörüne yönelik hazırladığı kampanya doğrultusunda hesaplara 100 TL yatıracağını duyurdu.

ING’den bin TL hibe sürprizi! Haberi alan ING’liler resmen sevinçten uçtu!

Bankalar arasında adeta rekabete dönüşen kampanya yarışına ING de katıldı. ING, müşterilerin restoran harcamalarında bin TL’ye kadar bonus kazanacağını aktardı.

Garanti BBWA resmen duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapan bu parayı alacak!

Temmuz ayına girilmesiyle beraber kampanyalarını peş peşe sıralayan Garanti BBWA, yeni kampanyasını duyurdu. Garanti BBWA, 31 Temmuz tarihine kadar başvuru yapan müşterilerin 240 TL bonus kazanacağını açıkladı.

Denizbank müşterilerine temmuz ayında buradan para yatacak!

Gıdadan teknolojiye kadar her alanda kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de evcil hayvanı olan müşterilerine özel bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, veteriner ve petshop harcamalarına 120 TL bonus verileceğini açıkladı.

Bu parayı sadece Garanti Bonus Kart müşterileri alabilecek!

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterileri için yeni bir kampanya düzenledi. Giyim sektörüne yönelik düzenlenen kampanya kapsamında 175 TL tutarındaki puanı hesaplara yatıracağını duyuran Garanti BBWA, kampanya ilişkin detayları paylaştı.

bonus Haberi

bonus

Garanti BBVA kredi kartlarından Karaca markasından yapacağınız 200 TL ve üzeri alışveriş tutarlarınızda 3 ile 8 arası taksitli işlemlere +4 taksit uygulanacaktır. Peki 12 aya varan taksit ayrıcalığından nasıl faydalanacağız? İşte kampanya detayları..

KAMPANYA KULLANIM KOŞULLARI 

Garanti BBVA kredi kartlarına özel kampanyası 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında Karaca mağazaları ve online alışverişlerde geçerli olacaktır.

Garanti BBVA kredi kartları ile yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerde 3 ile 8 arası taksitli işlemlere +4 taksit ayrıcalığı uygulanacaktır.

Taksit ayrıcalığının geçerli olması için Garanti BBVA POS cihazı kullanılması gerekiyor.

Garanti BBVA kredi kartlarının Karaca mağazalarına özel kampanyasında yapacağınız alışveriş tutarlarında yararlanılacak en yüksek taksit sayısı 12 taksittir.

Karaca mağazalarında taksit ayrıcalığından faydalanmak için kampanya koşullarını uygulamanız gerekiyor.

Karaca mağazalarında geçerli olan kampanyaya Garanti Bonus, Garanti Bonus...