02 / 05 / 2024

Alışveriş yapanlara müjde! Akbank, paynet, paykredi ve juzdan birleşecek! 

Alışveriş yapanlara müjde! Akbank, paynet, paykredi ve juzdan birleşecek! 

Alışveriş yapanlara yenilikçi çözümler sunularken sürpriz bir iş birliği ile ödeme sistemlerinde düzenlemeler yapıldı. Yeni iş birliği Paynet, Akbank, PayKredi ve Juzdan ortaklarından oluşuyor. Bu ortaklar birleşerek müşterilere alışverişlerde kolaylık sağlıyor. 



Bağımsız dijital cüzdan uygulaması olan Juzdan, Türkiye'nin önde gelen ödeme sistemlerinden olan Paynet ile iş birliği kurdu. Paynet'in kredi ödeme alma imkanının gerçekleşmesi, PayKredi'yi  kullanan işletmelerin müşterilerinin de Juzdan uygulamasından kredi alışverişlerini yapabilmelerini kolaylaştıracak. Bu sayesede Paynet'in satış kaybının önlenmesi sağlanacak. Dolayısıyla Paynet bir yandan alternatif ödeme yöntemlerini sunacak ve bir yandan da kaliteli satış yapacak. Böylece müşterilerin kart limitine takılma sorunları da ortadan kalkacak. Kesintisiz ve limitsiz bir alışveriş deneyimi sunan bu yenilikçi çözümün tüm detayları haberimizde… 

PayKredi bünyesinde olan Juzdan artık müşterilere yenilikçi çözümler sunacak

Yenilikçi ödeme platformu olan Juzdan, ödeme konusunda açık ve güvenilir bir sistem geliştirmiştir. Paynet ile ortak olan Juzdan, artık PayKredi bünyesinde olacak. Bu yenilikçi ödeme sisteminin ise alışveriş deneyimini kolaylaştıran pek çok avantajı var.  PayKredi, kart limitinin aşılmasından dolayı alışverişini tamamlayamayan ve kart limitini doldurmak istemeyen müşterilere yeni bir çözüm geldi. Bu ödemelerde sorun yaşayan kişilere alternatif ödeme yöntemi sunan Paynet, aynı zamanda satış kaybını da önlemektedir.


Geri Dön