27 / 04 / 2024

toki Trabzon çalışmaları

toki Trabzon çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tarihi Karagöz Meydanı alanında yer alan Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun yapımına devam ediyor.

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

TOKİ, Kastamonu Bozkurt’taki yeni dükkan çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

TOKİ Trabzon Şalpazarı kuraları bugün çekiliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Şalpazarı 2020 projesinin kura çekimini bugün gerçekleştirecek.

toki Trabzon çalışmaları Haberi

toki Trabzon çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, tarihi Karagöz Meydanı'nın olduğu alanda okul ve öğretmenevi bulunduğunu ifade ederek, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan görüşmelerde yıkılması planlanan okul ve öğretmenevinin belediye tarafından yeniden yapılmasına karar verildiği belirtildi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Gümrükçüoğlu, inşa edilen binaların Bakanlığa devredileceğine dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Tarihi Karagöz Meydanı'nın belediyemize devri yönünde protokol imzaladık. Bunun için Tabakhane Kentsel Dönüşüm alanı içinde bulunan Hacıkasım bölgesindeki alanı TOKİ'den satın aldık. Bu alanda inşa çalışmalarımıza süratle devam ediyoruz. Trabzon Öğretmenevi bugün 80 yatak kapasiteli iken 150 yatak kapasiteli çok modern bir öğretmenevi inşa ediyoruz. Aynı şekilde Cudibey Ortaokulu'nu da 36 derslikli olarak en güzel şekilde Hacıkasım mevkisinde Trabzon'a kazandırıyoruz."

Okul ve öğretmen evinin tamamlanıp Milli Eğitim Bakanlığına...