05 / 05 / 2024

TOKİ turizm çalışanları

TOKİ turizm çalışanları

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Antalya’da turizm sektöründe çalışan alt gelir grubundaki emekçilerin, 250 ile 400 lira arasında taksitlerle ve ödemeleri konutlarına taşındıktan sonra başlamak kaydıyla ev sahibi yapılacağını açıkladı.

TOKİ turizm çalışanlarını ev sahibi yapacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Antalya’da turizm sektöründe çalışan alt gelir grubundaki emekçilerin, 250 ile 400 lira arasında taksitlerle ve ödemeleri konutlarına taşındıktan sonra başlamak kaydıyla ev sahibi yapılacağını açıkladı.

Menderes Türel: Turizm çalışanları bu sene konut sahibi olacak!

Turizm emekçilerini küçük taksitlerle ev sahibi yapacaklarını müjdeleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "En geç bir sene içinde konutların temellerini atarız" dedi.

Konut kira artışları turizm çalışanlarını da vurdu! Lojman sorunları gittikçe büyüyor!

Ev kiralarının yüksek olması nedeniyle, barınma sorunu yaşayan turizm çalışanları, çalışmak istedikleri tesisin ilk olarak lojmanı olup olmadığını soruyor. 

Ünlü turizm firması iflas bayrağını çekti! Tüm çalışanları işten çıkarıldı

Dünya genelinde yayılan işten çıkarma ve iflas haberlerine bir yenisi daha eklendi. Konaklama, tur, uçak bileti ve VIP transfer hizmetleri sunan ünlü turizm şirketinin konkordato ilan ettiği ve bütün çalışanlarını işten çıkardığı açıklandı.

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

ABD'li emlak şirketinden çalışanlarına 10 milyon dolar ikramiye!

ABD’de bir emlak şirketi gerçekleştirdiği yıllık toplantıda çalışanlarına sürpriz yaptı. Şirket, tüm çalışanlarına toplam 10 milyon dolar değerinde ikramiye dağıttı...

Sağlık çalışanlarına özel TOKİ projesi talebi!

Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şubesinin Aralık ayı divan toplantısı Çeşme’de gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş “Taleplerimiz belli, bu doğrultuda ciddi adımlar attık, görüşmelerimiz iyi gidiyor, yakın zamanda sağlık çalışanlarına müjdeli haberi vereceğiz’’ dedi..

Orman çalışanlarına prefabrik ev müjdesi!

3. Türkiye Tarım Orman Şurası'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Orman çalışanlarının, maliyetinin yüzde 20’si hibe, kalan kısmı faizsiz kredi şeklinde olmak üzere prefabrik evler edinmelerini sağlayacağız" diye konuştu...

Kamu çalışanlarının mal beyanı için otomatik takip sistemi kurulacak!

Yolsuzlukla mücadele kapsamında kamu çalışanlarının mal beyanlarının doğruluğunu araştırmak için dijital takip sistemi kurulacak...

Gerçek vergi şampiyonu bordrolu çalışanlar oldu!

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, "2018'de çalışanlardan ve işverenlerden alınan vergiler kıyaslandığında gerçek vergi şampiyonunun bordrolu çalışanlar olduğu görülüyor." dedi.

Eminönü'nde balık-ekmek teknesi çalışanlarından mahkeme kararına tepki!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Eminönü’nde balık-ekmek satışı yapan teknelerin sözleşmelerin yenilenmeyeceğini bildirmesi üzerine tekne sahiplerinin açtığı dava reddedildi, bukarara balık-ekmek teknesi çalışanları tepki gösterdi. 

Akça Holding çalışanları için site inşa etti!

Akça Holding çalışanları ev sahibi olması için bir proje geliştirdi. Holding Denizli'de siteler kurdu. Çalışanlar aylık 1000, bin 500 TL ödeyerek siteler ev satın aldılar.

TOKİ'den asgari ücretle çalışanlar nasıl ev alabilir?

TOKİ, asgari ücretlinin ev sahibi olması için aylık 401 lira taksitle yeni bir kampanya başlattı. Peki TOKİ'den asgari ücretle çalışanlar nasıl ev alabilir? İşte 400 TL taksitli asgari ücretli çalışana ev kampanyası.

Asgari ücretle çalışanlar TOKİ'den nasıl ev alabilir?

Ülkemizin dört bir yanında binlerce vatandaşımızı uygun koşullarda konut sahibi yapan TOKİ, asgari ücretliye de ev verecek. Peki asgari ücretle çalışanlar TOKİ'den nasıl ev alabilir?

Halkbank'tan kamu çalışanlarına özel yüzde 1,28 faizli konut kredisi!

Halkbank kamu çalışanlarına özel yüzde 1,28 faizli konut kredisi kullandıyor. Halkbank'tan konut kredisi kullanmak isteyenlere yüzde 1,28 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapıyor...

TOKİ turizm çalışanları Haberi

TOKİ turizm çalışanları

Turizm emekçilerinin konut rüyası gerçek oluyor. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Antalya’da turizm sektöründe çalışan alt gelir grubundaki emekçilerin, 250 ile 400 lira arasında taksitlerle ve ödemeleri konutlarına taşındıktan sonra başlamak kaydıyla ev sahibi yapılacağını açıkladı. 


Turan, yapımı tamamlanan Antalya Stadyumu’nun yaklaşık 15 gün içinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teslim edileceğini söyledi. TOKİ Başkanı Turan, Antalya’daki incelemeleri kapsamında, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.


Gazetecilere açıklamalarda bulunan TOKİ Başkanı, turizm çalışanlarının ev sahibi olmasıyla ilgili ön çalışmaları başlattıklarını ve bu çalışmaları yerinde görmek ve tespit etmek amacıyla kente geldiklerini söyledi.


Turizm emekçilerine 250 lira taksitle konut


TOKİ Başkanı, “İlk etapta 5 bin konutluk arazi üretme noktasında çalışma yaptık. Turizm sektöründeki alt gelir grubu emekçilere konut yapacağız. Proje üst gelir grubunu kapsamıyor....