29 / 04 / 2024

TOKİ Tuzla konut ihalesi

TOKİ Tuzla konut ihalesi

TOKİ İstanbul ili Tuzla ilçesi Orhanlı Mahallesi 374 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılacak.

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ Tuzla 100 bin sosyal konut projesinde teslimler ne zaman? TOKİ açıkladı!

TOKİ, Tuzla 100 bin sosyal konut projesi konutların teslim tarihi ile ilgili X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte merakla beklenen o sorunun yanıtı... 

TOKİ Tuzla projesinde taksitler 894 TL'den 18 bin TL'ye çıktı!

4 yıl önce aylık 894 TL taksitle konut sahibi olunabileceği açıklanan TOKİ Tuzla projesinde taksit ödemeleri 18 bin TL'ye çıktı.

TOKİ'den Tuzla'ya 577 konutluk yeni proje geliyor! Büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İstanbul Tuzla projesiyle 622 yeni konut geliyor! İstanbullular dikkat!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. TOKİ Tuzla projesi 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile hayata geçecek olan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm detaylar açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

10 soruda TOKİ İstanbul Tuzla 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Tuzla Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da 50.000 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

İş GYO Tuzla konut projesinde son dakika gelişmesi! Süreç hızlandı! 

İş GYO Yönetim Kurulu tarafından bir kararla ertelenen Tuzla Konut Projesi kapsamında, yatırım süreçlerinin sürdürülmesine karar verildi.

TOKİ 100 bin konut başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ'nin ucuz konut başvuruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021'de 100 bin dar gelirli ailenin konut sahibi olacağını açıklamıştı. Peki TOKİ ucuz konut başvuru tarihleri ne, kurasız konut başvurusu için şartlar neler? İşte detaylar...

TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler?

TOKİ'nin ucuz konutları en çok araştırılan konulardan biri. Konut sahibi olmayı düşleyen birçok vatandaş, konuyu merak ediyor. Peki TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler? İşte detaylar...

TOKİ 176 konut ile 155 iş yerini satışa çıkardı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa çıkardı.

TOKİ 176 konut ile 155 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa çıkardı.

TOKİ Tuzla konut ihalesi Haberi

TOKİ Tuzla konut ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ili Tuzla ilçesi Orhanlı Mahallesi 374 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek. 


İhale ilanı;

İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 374 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 


İhale Kayıt Numarası: 2015/133752  

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Tünel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 374 Adet Konut ,...