02 / 05 / 2024

toki uşakta yeni konut yapacak

toki uşakta yeni konut yapacak

Uşak ve Manisa'da incelemelerde bulunan TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uşak'ta bin 51, Manisa Yunusemre'de 5 bin 500, Salihli'de 144 ve Soma'da öncelikle madenciler için bin 500 konut yapacaklarını açıkladı.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ Uşak projesi için beklenen tarih geldi! 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesi için beklenen tarih geldi... 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Uşak projesinde son dakika! O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesinde son dakika... O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor... İşte TOKİ Uşak projesi detayları...

Almanya’nın 6 milyon yeni işçi alımı şartları netleşti! Dil zorunluluğu yok!

Yeni işçi alımına gitmeye hazırlanan Almanya’da Bakanlar Kurulu kararıyla onaylanan Nitelikli Göçmen Yasası ile 6 milyon yeni göçmeni istihdam edecek. Dil bilme zorunluluğu bulunmayan yeni işçi alımı için işte aranan tüm şartlar…

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

Yeni rekor... Dolar resmen uçtu! Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

15 Şubat Çarşamba günü piyasalarda hareketlilik arttı. Deprem dolayısı ile bir haftadır kapalı olan borsa yeniden açılırken dolar/TL kuru resmen uçtu. Yeni rekor... Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

TOKİ Uşak Karahallı 352 konut ile 4 dükkan ihalesi 2 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak'ta yeni proje hazırlığına başladı. Proje kapsamında 352 adet konut ile 4 adet dükkan inşa edilecek..

TOKİ Uşak Karahallı 383 konut ihalesi 17 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Karahallı'da 383 adet konut ve 4 adet dükkan inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 17 Eylül'de yapılacak...

İstanbul'u yeni baştan inşa ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtayısla 15 yılda başlattıkları 156 bine yakın konut projesiyle İstanbul'u adeta yeni baştan inşa ettiklerini söyledi.

TOKİ gurur verecek yeni yerleşimler kuruyor!

Doğu ve Güneydoğu’da terörden zarar gören vatandaşların mağduriyetini gidermek amacıyla başlatılan konut üretim seferberliği sürüyor. TOKİ'nin 2017’de inşasına başladığı ve yaklaşık 25 bin konutu kapsayan projeler tamamlandığında, 150 bin kişi yeni konutlarında yaşayacak.

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi!

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi 818 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar sunuluyor...

TOKİ Güneydoğu'da yeni konutlar inşa ediyor!

TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın işbirliğinde Güneydoğu'ya yeni konutlar inşa ediliyor.

toki uşakta yeni konut yapacak Haberi

toki uşakta yeni konut yapacak

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uşak'ta devam eden kentsel dönüşüm projesi kapsamında şantiyede incelemelerde bulundu.


Turan. "Projeyi beklenenden önce bitirerek, Uşak'ın vizyonunu değiştireceğiz" diyen Turan, yaklaşık 450 milyon lira maliyetle bitirilecek proje kapsamında bin 51 konut, 923 işyeri, 750 kişilik cami, 24 derslikli okul ve sağlık ocağı yapılacağını, ayrıca belediye hizmet binası ve defterdarlık binalarının da alana taşınacağını söyledi.


2016 Temmuz ayında kentin bambaşka bir konuma geleceğini dile getiren Turan, "Proje ile Uşak'ın yıldızı parlayacak. Biz projenin kesintisiz devam etmesi için Başkanımızla istişare halindeyiz" diye konuştu. Bölgede Dokuzsele Deresi Islah Projesi'nin de eş güdümlü devam ettiğine dikkat çeken Turan, "İki projeyle yaşanabilir alanların ortaya çıktığına birlikte şahit olacağız" dedi.


Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ile birlikte Soma'da maden şehidi aileleri için yapımı devam eden...