21 / 05 / 2024

toki yayladağında konut mu inşa edecek

toki yayladağında konut mu inşa edecek

TOKİ evleri için başvuruların alınmaya başladığını kaydeden Kalkan, toplam 137 konut projesinin onaylandığını, 87'si 3+1, geriye kalanı 2+1 olarak yapılacak evler için Fen İşleri Müdürlüğü'ne müracaat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Ekonomist, dolar ve TL bazında konut fiyatlarını karşılaştırarak olası senaryoyu açıkladı!

Konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçse de fiyatlardaki artış hızla yükseliyor. Ekonomist, sosyal medya hesabından dolar ve TL bazında konut fiyatlarının karşılaştırdı ve olası senaryoyu açıkladı.

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ''Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor?'' sorusunu sordu, vatandaş yanıtladı. İşte Kireçci'nin 3 maddelik o analizi...

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

TOKİ konut arsalarında 10 yıl faizsiz taksit! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında konut arsalarının tüm detaylarını anlattı. İşte ayrıntılar…

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı! Fiyatlar anında katlandı! 

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı anında başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düşük faizli konut kredisi uygulamasını açıklamasından sonra, bazı konutların fiyatları fırladı.

Faiz indirimi sonrasında konut kredileri ne kadar cazip?

Kamu bankaları tarafından uygulanan faiz kararı sonrasında konut kredilerinde faiz oranları düşüşe geçti. Peki, şu anda konut kredileri faiz oranları ne kadar cazip? İşte detaylar...

Orman yangınlarında konut sigortası koruması var mı?

Son zamanlarda Türkiye genelinde çok sayıda kentte çıkan orman yangınları birçok evi kullanılmaz hale getirdi. Peki orman yangınlarında konut sigortası koruma sağlar mı? DASK orman yangınları için geçerli olur mu işte detaylar...

TOKİ 100 bin konut projesi kapsamında 491 konut projelendirildi!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Gerek 50 bin, gerekse 100 bin sosyal konut projeleri kapsamında yatırımlarımız devam ediyor. 100 bin sosyal konut kapsamında 491, 50 bin sosyal konut kapsamında 613 konutu projelendirdik" dedi.

TOKİ Hatay Yayladağ 74 konut ihalesi yarın!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi 74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Eminevim 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı.

Eylül ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Kredi faiz oranlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Peki Eylül ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Haziran ortasında konut kredisi faizleri ne oldu?

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini 0.64'e çekmesi ile konuta olan talep arttı. Peki 0.64 faizli konut kredisinde ödeme planları nasıl? Haziran ortasında konut kredisi faizleri ne oldu?

toki yayladağında konut mu inşa edecek Haberi

toki yayladağında konut mu inşa edecek


Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçeye 137 konut yapılacağını bildirdi. Kalkan yaptığı yazılı açıklamada, iki yıldır Yayladağı Kaymakamlığı tarafından yürütülen TOKİ çalışmalarının Belediye olarak devraldıklarını belirtti. Avcılar Piknik Alanı yakınlarına yapılacak TOKİ evleri için başvuruların alınmaya başladığını kaydeden Kalkan, toplam 137 konut projesinin onaylandığını, 87'si 3+1, geriye kalanı 2+1 olarak yapılacak evler için Fen İşleri Müdürlüğü'ne müracaat edilmesi gerektiğinı ifade etti. 


İskenderun Söz...