02 / 05 / 2024

toki yeniden değerlendirme oranları artışı

toki yeniden değerlendirme oranları artışı

TOKİ konutlarında, ödeme planı ve aylık taksitler sene içerisinde tespit edilen yeniden değerleme oranları ile hesaplanıyor. İşte Temmuz - Aralık 2015 TOKİ yeniden değerleme oranları..

TOKİ taksit artışı hesaplama!

TOKİ taksit artışı hesaplamalarında esas alınan oranlar, yorumlara sebebiyet vermemek amacıyla İdarece hesaplanmıyor.ilgili ve yetkili Kurumlar tarafından hesaplanıyor. İşte TOKİ taksit artışı hesaplama oranları 2015..

TOKİ 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi. Konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 6,50 olarak belirlendi...

Gayrimenkullerin yeniden değerlemesinde neler değişti?

Gayrimenkullerin yeniden değerlemesine ilişkin düzenlemenin ihtiyaçları tam anlamıyla gideremediği belirtiliyor. Peki bu uygulamanın kapsamı ne? Kimler yeniden değerlemeden faydalanabilecek? İşte detaylar...

Gayrimenkullerde yeniden değerleme nasıl yapılır?

Dünya Gazetesi köşe yazarları Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak, verginin gündemi köşesinde gayrimenkullerin yeniden değerlemesini kaleme aldı.

İşletme bilançolarındaki gayrimenkullerin yeniden değerlemesi TBMM'de!

TBMM'de milyonlarca kişiyi ilgilendiren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi konuşulacak. Buna göre, işletme bilançolarındaki gayrimenkullerin yeniden değerlemesi de gündeme getiriliyor.

Gayrimenkullerin yeniden değerlemesi nasıl yapılmalı?

Taşınmazların yeniden değerlenmesine ilişkin düzenleme gündemde. Peki gayrimenkullerin yeniden değerlendirilmesi nasıl yapılmalı?

Gayrimenkullerin yeniden değerlemesinde neler dikkate alınıyor?

Taşınmazların yeniden değerleme düzenlemesi yeniden gündeme geldi. Peki taşınmazların yeniden değerlemesinde neler dikkate alınıyor? Düzenleme kapsamında neler öngörüldü?

Fahrettin Altun'dan, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Altun'un o değerlendirmesi...

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2021!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2021 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31433 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Karakaş ve Özen Şahingöz ortaklığında kuruldu.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Moody's 2021 Türkiye değerlendirme takvimini açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2021'de Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin muhtemel değerlendirme tarihlerini bildirdi.

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı!

İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı

İzmir depremi ön değerlendirme raporu yayımlandı!

 İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), İzmir'de meydana gelen 6.6 depremine ilişkin ön değerlendirme raporunu yayımladı.

toki yeniden değerlendirme oranları artışı Haberi

toki yeniden değerlendirme oranları artışı

Temmuz-Aralık 2015 TOKİ yeniden değerleme oranları!

TOKİ konutlarında, ödeme planı ve aylık taksitler sene içerisinde tespit edilen yeniden değerleme oranları ile hesaplanıyor.


Taksit ödemeleri, konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlıyor. Aralık 2015'e kadar ödenecek taksitlerin yeniden değerleme oranları TOKİ tarafından açıklandı. Temmuz-Aralık 2015 TOKİ yeniden değerleme oranları şu şekilde:


2015 yılı ikinci altı aylık dönemde, geri ödemelere aşağıda belirtilen endeksler uygulanacak:

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan açılan konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı % 3’ tür. (Kooperatifler, Kooperatif Birlikleri, Sosyal Yardımlaşma Kurumları, Belediyeler ve Yapımcılar)

İdare’ce inşaa ettirilen ve bir önceki altı aylık memur maaş artış oranına bağlı olarak satışa sunulan yeni projelerin, geri ödemelerine esas borç bakiyeleri ve taksit bedelleri, bir önceki altı aylık dönemdeki (1 Ocak - 30...