04 / 05 / 2024

TOKİde zam olacak mı

TOKİde zam olacak mı

TOKİ'de Temmuz'a kadar zam yok. Başbakanlık Toplu Konul İdaresi Başkanlığı (TOKİ), satışını gerçekleştirdiği konutlar ile işyerlerinin taksit ve borç bakiyelerine ocak haziran 2015 döneminde artış yapmadı.

Asgari ücrete ara zam olacak mı? Milyonlarca çalışana son dakika şoku! Şimdi bu rakama bakın! 

Milyonlarca çalışan merakla asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Konuya ilişkin önemli bir açıklama geldi. Peki asgari ücrete ara zam olacak mı? İşte ayrıntılar...

Asgari ücrete bu sene ara zam olacak mı? Son dakika açıklaması geldi: Bütçeler buna göre hazırlandı!

Merkez Bankası'nın "sıkılaşma" adımları hakkında konuşan İTO Başkanı Avdagiç, asgari ücrette ara zam konusunu da değerlendirdi ve tüm iş dünyasının bütçelerini buna göre yaptığının altını çizdi. Peki asgari ücrete bu sene ara zam olacak mı? İşte o açıklama..

Elektrikte zam beklentisi yüzde 60! Bireysel sübvansiyon dönemi de geliyor! 

'Elektrikte zam olacak mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılırken, konuyla ilgili yeni gelişmeler gündeme geldi. Elektrikte zam beklentisi yüzde 60 oldu. İşte detaylar...

Benzine de zam geliyor! Sektör kaynakları: Çarşamba günü benzinin litresi 2 TL daha zamlanabilir!

Bu geceden itibaren geçerli olacak şekilde motorine 1 lira 38 kuruş zam geliyor. Akaryakıtta zam motorinle sınırlı kalmayacak, benzinde de fiyatlar artacak. İşte ayrıntılar...

Ocak ayı elektrik faturası tarifesi belli oldu! Elektriğe zam olacak mı?

Elektrik tarifesi tüm abone gruplarının 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere tarife belli oldu. Peki elektriğe zam olacak mı? Elektriğe zam mı geliyor? İşte 2024 elektrik tarifesi...

Motorine gece yarısı zam geldi! Benzine de zam gelecek mi? 23 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gece yarısı 1 lira 61 kuruş zam geldi. Peki benzine de zam gelecek mi?

Asgari ücrette 2024 Ocak zammı değişti! Yüzde 45 zamla 16 bin 500 TL olacak! Milyonlara son dakika şoku!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yukarı yönlü olacak şekilde değiştirirken, asgari ücrette de zam hesabı değişti. Peki Ocak 2024 zamlı asgari ücret ne kadar olacak?

İndirim furyası bitti! Önce motorin şimdi de benzine okkalı zam

İsrail-Filistin çatışmasının 13 gündür devam etmesi petrol fiyatlarını uçurdu. Motorine gelen 2 TL 30 kuruşluk artış üzerine benzine de zam geliyor. Bölgede yaşanan çatışmalar indirimleri geri alırken benzine cumartesi günü yeni zam yapılacak. İşte tüm detaylar...

Ford’dan 3 farklı transit modeline de zam! Courier, Custom ve Minibüs fiyatları ne kadar oldu?

Ford’tan 3 farklı transit modeline de peş peşe zam geldi. Ford, Courier’e 23 bin 800 TL, Custom’a 28 bin 600 TL ve Minibüs’e de 40 bin 800 TL zam yaptığını duyurdu.

Honda’dan peş peşe eylül müjdesi! Type R modeline de zam yok!

Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyat listesini peş peşe paylaşan Honda, Jazz e:Hev, City ve Civic modellerinin ardından Type R modeline de zam yapmadığını açıkladı. Honda, Type R modelini satın almak isteyen herkesi şubelerine davet etti.

Asgari ücret zammında 5 yeni formül! Yeni asgari ücret 18 bin 813 TL mi olacak? Son dakika müjdesi! 

Ocak ayında asgari ücrete de zam gelecek. Yeni asgari ücret zammında 5 formül açıklandı. Peki asgari ücret kaç TL olacak? İşte ayrıntılar..

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Elektriğe Ekim'de zam gelecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar buluştu! Son dakika! 

"1 Ekim’de elektriğe zam yapılacak mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar dün Ankara'da bir araya geldi. Peki elektriğe Ekim'de zam gelecek mi?

TOKİde zam olacak mı Haberi

TOKİde zam olacak mı


Başbakanlık Toplu Konul İdaresi Başkanlığı (TOKİ), satışını gerçekleştirdiği konutlar ile işyerlerinin taksit ve borç bakiyelerine ocak haziran 2015 döneminde artış yapmadı. TOKİ Başkanı Ergün Turan, taksit ve borç bakiyelerinde Temmuz 2015 tarihine kadar aıtış gerçekleştirilmeyeceğini açıkladı. 

TOKİ tarafından satışa sunulan projelerin taksit ve borç bakiyelerinin belirlenmesinde bir önceki altı aylık memur maaş artış oranı ile Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) arasından seçilen en düşük oran kullanılıyor. TOKİ tarafından açılan konut kredileri kullanım ve geri ödemelerinde artış oranı ise yüzde "0" olarak...