17 / 05 / 2024

TOKİ’den 5 ilde 5 yurt binası

TOKİ’den 5 ilde 5 yurt binası

TOKİ tarafından Hakkari Üniversitesi’ne ilave olarak 500 kişilik yurt yapılacağı belirtildi. Açıklamada 5 ilde inşa edilecek 5 yurt projesinden de söz edildi. İşte o iller...

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

TOKİ'den 5 şehre 1.734 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinde toplam 1.734 adet konut yer alacak.

2023 bitmeden TOKİ'den 5 şehre 1.372 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 ilde 1.372 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projelerin ihalesi 2023 yılı bitmeden yapılacak.

TOKİ'den 43 ile Ekim piyangosu vurdu! 50 bin TL'si olan ev alacak! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatı!

TOKİ'den beklenen müjde geldi. 43 ilde 216 konut ve 17 ilde 393 iş yerini açık artırma ile satışa sunduğunu ilan etti. Bu kapsamda düşük teminatla konut satışı gerçekleştirilecek. 599 bin 999 liraya kadar olan konutların muhammen bedeli için 50 bin TL verilecek.

Uygun fiyata ev ve iş yeri arayanları müjde! TOKİ 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satacak! İşte başvuru tarihi...

Ev ve iş yeri satın almak isteyenlere güzel haber TOKİ'den geldi. TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satışı yapılacağını ilan etti. İşte başvurulara ilişkin tüm detaylar...

Arsa ve arazi fiyatları en çok bu 5 ilde arttı! İşte metrekare metrekare son dakika fiyatları!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa ve arazi piyasasını mercek altına alan Endeksa verilerine göre; beş büyük şehir arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatları en yüksek olan il İstanbul oldu. İşte 5 büyük ilde son dakika arsa ve arazi fiyatları...

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

TOKİ'den ucuz arsa alma fırsatı! 11 ilde tamı tamına 69 arsa KDV'siz satılacak! İşte peş peşe açıklanan iller...

Konut fiyatları artınca arsa ve tarla satışları rekor kırdı. Uygun fiyata arsa almak isteyenlere ise müjde TOKİ'den geldi. TOKİ, İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da listede yer aldığı 11 kentte 69 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar...

14 bin TL'den az maaş alanlara TOKİ'den Temmuz 2023 müjdesi! Başvurular resmen 5 gün sonra başlıyor!

14 bin TL'den az maaş alanlara TOKİ'den Temmuz 2023 müjdesi... Başvurular resmen 5 gün sonra başlıyor...Kaçırmayın...

TOKİ'den İstanbullulara Mayıs 2023 müjdesi! 10 projede 5 bin 500 yeni konut geliyor! Bu tarihleri kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbullulara resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tam 10 projede 5 bin 500 yeni konut geliyor. Bu tarihleri sakın kaçırmayın. İşte son dakika detayları...

Bankada çalışmak isteyenlere müjde! Lise mezunuysanız hemen başvurun! İş Bankası 5 ilde personel arıyor!

İş Bankası personel alımına başladı. İşte 5 ilde gerçekleşecek olan İş Bankası personel alıma dair şartlar!

TOKİ 14 ile duyurdu! TOKİ ‘den yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma fırsatı

TOKİ 14 ilde hayata geçireceği ucuz fiyatlı dairelerin haberini verdi. TOKİ’den yüzde 10 peşinatla 343.000 TL'ye ev sahibi olma imkanı veriyor. İşte detaylar!

TOKİ’den 5 ilde 5 yurt binası Haberi

TOKİ’den 5 ilde 5 yurt binası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) ile işbirliğinde, üniversite öğrencilerinin en büyük sorunlarından biri olan barınma problemlerinin köklü çözümü amacıyla yurt projelerini uygulamaya koydu. 


Yapılan açıklamada, “5 ilde inşa edilecek 5 yurt projesi de hazırlık aşamasında bulunuyor. Aydın Söke’de 500, Balıkesir Ayvalık’da 300, Hakkari’de 500, Kocaeli Derbent’de 300 ve Şanlıurfa Birecik’te 300 öğrenci kapasiteli yurt projeleri hazırlık aşamasında yer alıyor. 


TOKİ, uygulama, ihale, proje ve hazırlık aşamasındaki yurtları tamamladığında üniversite öğrencilerine toplamda 40 ilde 43 bin 848 öğrenci kapasiteli 64 yurt kazandırmış olacak” denildi.



Hürriyet...