28 / 04 / 2024

Tokiden Emeklilere MÜjde

Tokiden Emeklilere MÜjde

TOKİ Başkanı Turan: "Türkiye'ye yıllarca hizmet etmiş emekli olmuş ve hala ev sahibi olamamış insanları sosyal devlet ev sahibi yapmak zorundadır. Hamdolsun bugün o aşamaya geldik"

Faruk Çelik: Emeklilerin Toki talebine sıcak bakıyorum!

TOKİ tarafından emeklilerin bütçelerine uygun konut yapılması talebine sıcak baktığını ifade eden Bakan Faruk Çelik, söz konusu talebi bugün sıcağı sıcağına Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ileteceğinin sözünü verdi.

Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak!

Milyonlarca kişinin gözü kulağı emekli maaş zamlarına çevrildi. Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak. 

Emeklilere müjde! Vakıfbank'tan büyük jest geldi

Emeklileri sevindirecek müjde Vakıfbank'tan geldi. Vakıfbank emekli promosyon rakamlarını değiştirdiğini açıkladı. İşe Vakıfbank'ın güncel emekli promosyon rakamları...

Emekli maaş zamları yeniden değerlendirilecek, resmen açıklandı! Emeklilere müjde üstüne müjde acil bakın!

Emekli maaş zamları yeniden değerlendirilecek, resmen açıklandı... Emeklilere müjde üstüne müjde, acil bakın...

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var!

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde... Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var... Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alanlar için Türk Telekom'un özel kampanyası başladı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Canlı canlı resmen açıkladı! Bütün emekliler hemen baksın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde... Recep Tayyip Erdoğan, 15 milyon emekliyi etkileyen haberi canlı canlı resmen açıkladı... Bütün emekliler hemen baksın...

2023 emekli zamlı maaşları netleşiyor! Tabloya bakın maaşınızı öğrenin! Emeklilere müjde!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği 2023 Temmuz zamlı maaşları netleşiyor. Zamlı maaşlar temmuzun ilk haftası kesinleşecek. Tabloya bakın maaşınızı öğrenin! Emeklilere müjde!

Cumhurbaşkanı'ndan müjde! Emekliler artık borçlarınızı kapatabilirsiniz

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilere 'Ek Ödeme' ve 'Borç Kapatma' imkanı sunuldu. Emekli olan kişileri ilgilendiren bu haber müjde niteliğinde oldu. Ekonomik zorluklardan dolayı nakit anlamında sıkıntı çeken emeklilere Cumhurbaşkanı'ndan destek geldi. 

PTT'den emeklilere büyük müjde geldi

Bankalardan emekli vatandaşlar hakkında açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. Emekli vatandaşlara yönelik bir müjde de PTT'den geldi. İşte PTT tarafından emekli vatandaşlar hakkında yapılan açıklamanın detayları...

ING Bank'tan emeklilere müjde! Promosyon tutarı herkesi şaşırttı 

ING Bank emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ilan etti. Milyonlarca emekli vatandaşa müjdeli haberi duyurdu. Emeklilere Mayıs ayında  vazgeçilmez rakamları sunana banka müşterilerini cezbetmeye devam ediyor. İşte ING Bank'ın en güncel emekli promosyon rakamları

Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’den emeklilere yeni bir müjde daha geldi!

EYT taleplerini karşıladıklarını söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP hükümeti olarak bütün gayretlerinin ülke ekonomisini büyütmek ve geliştirmek olduğunu savundu. Bakan Nebati, emeklilere yönelik yeni bir müjde daha verdi.

Emeklilere ard arda müjde geliyor! Şimdi de maaşlara 1300 TL zam gelecek

Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere müjdeyi açıklamış ve en az emekli aylığı 7 bin 500 TL'ye yükseltilmişti. Seçim evvelinde yetiştirilmeye çalışılan intibak zammıyla birlikte en düşük emekli maaşı 1300 TL çıkarak 8 bin 800 TL olacak.

Emekliye müjde! 7500 TL üzeri maaş alanlar başvuru fırsatını kaçırmasın!

Promosyon haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Nisan ayı için emeklilere yeni bir müjde geldi. Zamlı maaş üzerine zamlı banka ikramiyesi hem de banka promosyonu alacaklar. Hemen başvuru yapana nisan ayında cepleri dolacak. İşte tüm detaylar…

Emeklilere müjde! Rekor düzeyde ödeme yapılacak! Hesabınızı kontrol edin!

Milyonlarca emekliye sevindiren müjdeli haber geldi. Emeklilere nakit para verileceği ifade edilerek bu ay bitmeden başvuru yapması gerektiği bildirildi.

Tokiden Emeklilere MÜjde Haberi

Tokiden Emeklilere MÜjde

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Karabük'te emeklilere yönelik konut üretme projesi kapsamında düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu.

"33 ilden talep var"

TOKİ Başkanı Ergün Turan, emeklilere yönelik konut üretme projesinin  Başbakan Davutoğlu'nun talimatlarıyla 1,5 yıldır devam ettiğini ve ülkenin birçok bölgesinde bu konutlardan yaptıklarını belirterek düşük taksitler ve uzun vadeli ödemelerle evleri teslim ettiklerini dile getirdi.

Batı Karadeniz Bölgesi'nde  bu konutların ilk defa Karabük'te yapılacağını vurgulayan Turan, ilk etapta hiç evi olmayan emeklileri ev sahibi yapacaklarını, daha sonra evi olan ancak 3 bin 200 liradan daha az geliri olanların da projeden faydalanabileceğini anlattı.

Karabük'teki projeye ayrı bir önem verdiklerini ve 2017 gibi evleri teslim edeceklerini ifade eden Turan, şöyle konuştu: "Şu anda 33 ilden bu konutlara talep var. Sıfır karla çalışıyoruz....