30 / 04 / 2024

Tokiden ev fırsatı

Tokiden ev fırsatı

TOKİ'den Başkent Ankara'da Kira öder gibi taksitle ev sahibi olma fırsatı. TOKİ, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan taksitlerle, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satılık evler...

Fırsatçı ev sahipleri asgari ücret açıklanmadan zam peşine düştü!

Yeni asgari ücretin tespiti için görüşmeler devam ederken, fırsatçı ev sahipleri daha artışları görmeden kiraları yükseltmeye başladı. 

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Ev hanımlarına müjde! Aile ve Gençlik Bankası kurulduğunda emeklilik fırsatı sağlanacak! İşte detaylar...

Ev hanımlarına emeklilik fırsatı geldi. Yürürlüğe girecek yeni düzenleme ile ev kadınlarının emekliliğine destek sağlanacak. İşte ev hanımlarına emeklilik fırsatına dair gelişmeler... 

1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata konut sahibi olmak için fırsat! Ekonomik prefabrik ev fiyatları ayyuka çıktı! 241 bin TL'den..

Prefabrik ev almak isteyenlere güzel haber geldi. 1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata konut sahibi olmak için büyük fırsat! Ekonomik prefabrik ev fiyatları ayyuka çıktı! 295 bin TL'den başlıyor... İşte detaylar...

Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1 339 bin TL'ye ucuz fiyata ev sahibi olma fırsatı!

Prefabrik evlerin fiyatlarının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merakla sorgulanıyor. Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1... 339 TL'ye ev sahibi olma fırsatı.

Kamu bankaları %0.89 faiz oranıyla ev sahibi olmak isteyenlere fırsat sunuyor

Türkiye'nin önde gelen kamu bankaları, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. Cumhurbaşkanı tarafından müjdelenen bu kredi fırsatı, konut almak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürme imkanı sunuyor. İşte detaylar... 

Prefabrik evlerde son fırsat! Hemen taşınmaya hazır 2+1 konteyner ev 85 bin liraya satılacak, ilk gelen kapacak!

Depreme dayanıklı ve kurulumu kolay prefabrik evler için son fırsat  açıklandı. Paylaşılan detaylara göre, taşınmaya hazır 2 oda 1 salon konteyner ev 85 bin TL'ye satılacak, ilk gelen kapacak...

Ala Saklıbahçe'de lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı! 

Ala Saklıbahçe projesinde konut satışları başladı. Projede lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar?

TOKİ'den ucuza ev fırsatı! Aylık 2 bin taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ tarafından yeni bir proje duyuruldu. Projeye göre 2+1 ve 3+1 evler 2.000 TL ile 40.272 TL arasında satılacak. Proje, belirli ilde gerçekleştirilecek olup başvuru tarihleri de duyurulmuştur. Uygun fiyatlarla TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat sundu.

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı başladı. Zengin model çeşitliliği ile farklı bütçe ve ihtiyaçlara hitap eden Arçelik, indirimlerine küçük ev aletleri ürün grubu ile devam ediyor. Peki, Arçelik küçük ev aletleri kampanyasında hangi ürünler var?  İşte detaylar...

Kiracıların beklediği son dakika müjdesi sonunda geldi! Fırsatçı ev sahipleri için yasa çıkartılacak!

Son iki senede fahiş oranda artan kiralar vatandaşın gündeminde ilk sıralarda yer almayı sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ev sahipleri ve emlakçıların yaptığı fırsatçılık sebebiyle ortaya çıkan yüksek kiralar için harekete geçildi. 

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi.

Tokiden ev fırsatı Haberi

Tokiden ev fırsatı

TOKİ, düşük gelirli vatandaşlar için Başkent Ankara'da toplam 338 adet konutu satışa çıkardı. TOKİ'nin satışa çıkarttığı konutlar, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan ödeme seçenekleri ile, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. TOKİ evleri içn 120 ay vade olanağı sunuluyor.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  (TOKİ) tarafından, Başkentte 10 bin lira peşinatla, 619 TL taksitle konut satışlarına başlandı. Satılık Toki konutlarına nasıl başvurulacak, Başkent Ankara'da satılık TOKİ evlerinden nasıl konut satın alınacak haberimizin ayrıntılarında bulabilirsiniz. TOKİ'den bir ev satın almak isteyenler haberimizin devamına bakmalısınız. TOKİ tarafından Başkent Ankara'da satışa çıkan konutlar kura çekilişi ile hak sahiplerine teslim edilecek.


Ülkedeki konut açığını ürettiği nitelikli yapılarla karşılayan TOKİ, sosyal donatılarıyla yaptığı projelerle çağdaş yaşam alanları sunmaya devam ediyor.


TOKİ tarafından, piyasa...