06 / 05 / 2024

TOKİden Mamak atağı

TOKİden Mamak atağı

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Mamak’ta Anayurt ve Gülseren Mahallelerinde, Mamak Belediyesi ile beraber devam eden Kentsel Gelişim ve Gecekondu Dönüşüm Projesi hakkında önemli bilgiler verdi.

TOKİ’den ucuz konut atağı! İşte detaylar!

TOKİ, ev sahibi olmayı isteyen dar gelirli aileler için yeni projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. İşte TOKİ’den ucuz konut atağı!

TOKİ'den Mamak'taki konutlarda yaşanan su sıkıntısıyla ilgili açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Mamak'ta bulunan toplu konut projesi kapsamındaki bazı konutlarda meydana gelen su sıkıntısıyla ilgili açıklama yaptı. 

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk'ta 396 konut satıyor!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk projesinde toplamda 396 adet daire kura çekilişi ile satışa sunuluyor. Projede fiyatlar 174 bin 604 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren kura tarihi!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren kura tarihi 15 Ağustos 2017 olarak belirtiliyor. Toplamda 88 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 209 bin 766 TL'den başlıyor.

TOKİ'den Ankara Mamak 3. ve 4. Etap'a 1,825 yeni konut!

Başkentte kentsel dönüşüm projelerine hız veren TOKİ, Ankara Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi 3. ve 4. Etap'ta 1,825 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap alt gelir başvuru!

Fiyatların 67 bin 773 TL'den başladığı proje açık satış yöntemiyle satışta. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap alt gelir başvuru...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvurusu!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede peşinatlar 19 bin 395 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvurusu...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir 1. ve 2.Etap başvuru!

Toplam 180 adet daire altgelir grubuna özel satışta olduğu proje 67 bin 773 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap başvuru...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2. Etap son başvuru!

Peşinatın 19 bin 395 TL'den başladığı proje 23 adet daire satışta. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2. Etap son başvuru...

TOKİ'den Mamak'a 1.825 yeni konut!

TOKİ Ankara ili, Mamak ilçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesine 3. ve 4. etaplara toplamda 1825 adet konut ihalesi 26 Ekim ve 27 Ekim tarihlerinde yapılacak.

TOKİ'den Mamak'a 1186 yeni konut!

TOKİ Ankara İli Mamak İlçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi 2. Etap 1186(+11 kKapıcı Dairesi) adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami, 1 adet anaokulu, 1 adet 24 derslikli ilkokul ve otopark inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 20 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir ev fiyatları!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir ev fiyatları 67 bin 773 TL'den başlıyor. Projede toplamda 180 ay altgelire özel satışta.

TOKİ'den Mamak'a 4 bin yeni konut!

TOKİ, Ankara Mamak'ta üç mahalleyi kapsayan alanda hayata geçireceği projeyle yaklaşık 4 bin konut inşa edecek. Başkan Turan: "Proje alanının büyüklüğü 575 bin metrekare. " dedi.

TOKİden Mamak atağı Haberi

TOKİden Mamak atağı

TOKİ Başkanı Ergün Turan şunları söyledi:


“Mamak’ta Belediye ile sürdürdüğümüz Kentsel Gelişim ve Gecekondu Dönüşüm Projesi hızla devam etmekte. Toplam bin 219 adet konut inşaat edilecek proje için de ilgili firmalar ile sözleşmeleri imzaladık. En kısa sürede yapımına başlanacak. 

Anayurt ve Gülseren Mahallelerinde 3. etap 1. bölgede 889 adet konut, 2 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ile 3. etap 2. bölgede 330 adet konut için hazırlıklarımız tamamlandı. Toplam bin 219 konuttan oluşacak proje mimari konsepti ile örnek olacak. Proje kapsamında yeşil alanlar, sosyal yaşam alanları, ticaret merkezi ile yeni bir yaşam alanı oluşacak. Yatay mimari ile inşa edilecek olan konutlar Mahalle kültürünün izlerini taşıyacak.”


Hürriyet...