27 / 04 / 2024

tokiden taluya onay

tokiden taluya onay

TOPLU Konut İdaresi, (TOKİ) Galatasaray'ın kullanımına sunulmak üzere Seyrantepe'de yapılacak spor kompleksinin ihalesinde en iyi teklifi Eren Talu-Alke İnşaat'a onay verdi.

Bursa Spor'un arazisine imar onayı!

Bursa Spor'un arazisine onay çıktı. Bursa Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor' un Soğanlı Mahallesi' ndeki arazisinin Akaryakıt ve LPG İstasyonu olarak kullanılması konusundaki imar değişikliğini onayladı.

Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesine bakanlıktan onay!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Küçükyalı AVM ve Otel projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi. "ÇED Olumlu" raporu verilen proje 48 bin 958 metrekare alanda yükselecek.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin ÇED raporuna onay geldi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye'ye ziyareti, 3 yıl önce ilk başvurusu yapılan Akkuyu Nükleer Santrali'nde de önemli bir gelişme sağladı. Akkuyu Nükleer Santrali'nin ÇED raporu için onay geldi...

Akkuyu Nükleer Santrali'nin ÇED raporuna onay!

Akkuyu Nükleer Santrali'nin ÇED raporuna onay çıktı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Akkuyu Nükleer Santrali'nin, ÇED raporunu onayladı. ÇED raporu Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayından geçti.

Voyage Kissebükü Koyu otel projesine bakanlıktan onay!

Etstur patronu Mehmet Ersoy'un sahibi olduğu Voyage, Bodrum Adalıyalı'da Kissebükü Koyu'nda yapacağı 5 yıldızlı otel projesi için bakanlıktan onayı 3 günde aldı. Projenin yapılacağı alanın 85 bin metrekaresi orman alanında kalıyor.

Harika Park Kentsel Dönüşüm Projesi’ne onay çıktı!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ahi Evran Mahallesi’nde uygulayacakları Harika Park Kentsel Dönüşüm Projesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay verdiğini söyledi. Çelik önemli bir aşamayı geride bıraktıklarını da belirtti.

Paris'e yapılacak Üçgen Kulesi'ne onay çıkmadı!

Fransa'nın başkenti Paris'e yapılması planlanan Üçgen Kulesi'ne (La Tour Triangle) belediye meclisinden onay çıkmadı. Belediye Başkanı Anne Hidalgo tarafından da desteklenen proje, 78 evet oyuna karşılık 83 oy ile reddedildi.

Keystone XL Petrol Boru Hattı'na ABD'den onay!

Keystone XL Petrol Boru Hattı'na ABD'den onay çıktı. ABD Temsilciler Meclisi, Kanada'nın Alberta eyaletiyle ABD'nin Nebraska eyaleti arasında kurulmasını öngörülen "Keystone XL Petrol Boru Hattı"na ilişkin yasa tasarısını onayladı.

Çaldağ'da nikel çıkarma projesine onay!

Çaldağ'da nikel çıkarma projesine onay verildi. Çaldağı’nda nikel cevherinin çıkartılmasıyla ilgili hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporuna, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildiği öğrenildi.

Kırcami'ye onay çıktı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Meclisi, Kasım ayı toplantısını belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda öne çıkan madde Kırcami konusuydu.Muratpaşa Belediye Meclisi'nde Kırcami bölgesinin 1/1000'lik planına onay çıktı.

Fransa, Alstom‘un enerji hisselerinin satışına onay verdi!

Fransa, Alstom‘un enerji hisselerinin satışına onay verdi. Fransa Ekonomi Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, GE'nin Fransa'daki yatırım projesine ve Alstom ile enerji sektöründeki iş birliğine onay verildiği duyuruldu.

Çeşme'de TOKİ'ye onay çıktı!

Çeşme'de TOKİ'ye onay çıktı. ÇEŞME’de tartışması ve hukuki süreci devam eden TOKİ projesi konusunda İzmir Valiliği’nin "Çevre Etki Değerlendirme Raporu’na gerek yoktur" kararı verdiği açıklandı.

Bimeks'in birleşme başvurusuna onay çıktı!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, SPK'nın birleşme için onay verdiği duyuruldu. İşte şirketten yapılan o açıklama...

tokiden taluya onay Haberi

tokiden taluya onay

 


 




TOKİ'ye 234.5 milyon YTL ödemeyi ve projenin toplam gelirinin 777.7 milyon YTL olmasını teklif ederek ihaleyi kazanan Eren Talu-Alke, idareye toplam gelirden de yüzde 0 pay öngörmüşken, onay aşamasında TOKİ yönetiminin bastırmasıyla bu oran yüzde 7 olarak belirlendi.


111'LERLE BAŞLAMIŞTI: Eren Talu-Alke ortaklığı, bir önceki ihalede 111 milyon 111 bin 111 YTL'lik toplam geliri öngören teklif vermişti. İhalenin iptal edilmesinden sonra son ihaleye 777 milyon 777 bin 777 YTL'lik ana teklifle giren Eren Talu, "111'ler bana uğurlu gelmedi. O yüzden bu kez 777'leri seçtim" demişti.


YENİ ORTAK ALABİLİR: Galatasaray için "mali kurtuluş...