30 / 04 / 2024

tokiden vadeli iş yeri satışı

tokiden vadeli iş yeri satışı

TOKİ mülkiyetinde bulunan 550 adet işyeri ve 50 adet konutu 18 Ekim 2007 tarihinde yapılacak açık artırma ile satacak.

32 günlük vadeli mevduat faiz oranları son derece rekabetçi bir seviyeye ulaştı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamlarının ardından, bankaların vadeli mevduat hesapları için sunulan faiz oranlarında belirgin bir artış yaşandı. Vadeli mevduat hesaplarına yatırım yapmak bu dönemde oldukça önemli bir finansal karar haline geldi.

Elinde nakit parası olanlara yeni kazanç kapısı! Tüm bankaların vadeli mevduat faiz oranları sil baştan değişti!

Türkiye'deki pek çok banka, ekim ayında vadeli mevduat hesaplarına sağlanan faiz oranlarında güncellemeler yapıyor. Vadeli mevduat hesapları, yatırımcılar için güvenli ve karlı bir yatırım fırsatı veriyor. Peki, en yüksek faiz veren bankalar hangileri? İşte, 90 bin TL'nin 32 günlük kazancı...

Vadeli mevduat ile ayda 16 bin TL nasıl kazanılır? İşte banka banka mevduat getiri hesabı...

Yüksek faiz oranları, vadeli mevduat hesaplarına olan talebi artırarak vatandaşlar ve yatırımcılar için daha yüksek getiri sağlama imkânı sunuyor. Bu kapsamda, bankaların vadeli mevduat hesapları, parasını güvenli bir şekilde değerlendirmek isteyenler için avantajlı bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Tahıl Koridoru Anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle sona erdi: Buğday, mısır ve soya fasulyesi vadeli işlemleri yükseldi!

Karadeniz tahıl koridoru anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle birlikte sona erdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Tahıl Anlaşması'nın uzatılmayacağını Türkiye, Ukrayna ve BM'ye belirtti. İşte ayrıntılar...

İş Bankası’na 224 milyon dolar 367 gün vadeli yeni sendikasyon kredisi!

Türkiye İş Bankası, sürdürülebilirlik bağlantılı yeni sendikasyon işlemi için 388,3 milyon Euro ve 224 milyon dolar miktarında 367 gün vadeli sendikasyon kredisi sözleşmesine imza attı.

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 31 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli işlemlerinde görülen artışların ardından gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 31 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

ABD hisse senedi Nvidia'nın kazançlarıyla yükseldi

Yonga üreticisi Nvidia'nın büyük kazançları, küresel piyasaların son günlerde ABD hükümetinin temerrüde düşme olasılığına ilişkin endişelerle düşmesinin ardından ABD hisse senedi vadeli işlemlerinin Perşembe günü yükselmesine yardımcı oldu.

Yeni evleneceklere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredi desteği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni evleneceklere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredi desteği verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'de talep endişeleri devam ediyor. Demir cevheri vadeli işlemleri gerilerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi.Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen dibi gördü! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 20 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli işlemleri Çin'de zayıf gelen ekonomik verilerin etkisiyle gerilerken, inşaat demir fiyatları da resmen dibi gördü. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu?  Güncel demir fiyatları kaç lira? 20 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Son dönemlerde bakır fiyatları 5 ayın dip seviyesinden toparlanırken, demir cevheri vadeli işlemelerinde düşüş devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Şeker fiyatları 6 senenin zirvesine fırladı!

Mısır'ın ihracat kısıtlamalarının küresel arzı sıkılaştıracağı endişesiyle, şeker vadeli işlemleri 6 yıldan uzun bir sürenin en yüksek seviyesine ulaştı.

Gürsel Öngören: Depremzedeler için yapılacak TOKİ konutları ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olsun!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, depremzedeler için yapılacak TOKİ konutlarının ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olmasını önerdi. İşte Öngören'in o açıklamaları... 

tokiden vadeli iş yeri satışı Haberi

tokiden vadeli iş yeri satışı

 

İşyerlerinde, yüzde 25 peşinat ve 84 ay vade, konutlarda, yüzde 25 peşin 120 ay vade yapılacak. Peşin alımlarda %10 indirim yapılacaktır.

Satış işlemlerine yönelik reklam, tanıtım, pazarlama ve satış organizasyonu hizmetleri Eskidji A.Ş. tarafından yerine getirilecek. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

Satış şartları için tıklayın:

http://www.toki.gov.tr/html/satis/_acikartirma/18ekim/duyuru.pdf

Fiyat listesi için tıklayın: