06 / 05 / 2024

TOKİden yeni tasarım dönemi

TOKİden yeni tasarım dönemi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Turan, Türkiye'de konut beklentilerinin farklılaştığını belirterek, önümüzdeki dönemde kentlerin geleneklerine uygun farklı tasarımlara ağırlık vereceklerini söyledi.

Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor! M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 liradan satışta!

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW'nin tamamen elektrikli kompakt Spor Aktivite Coupe (SAC) modeli Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor. Yeni BMW iX2 eDrive20, M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 TL liste fiyatı ile satışa sunuldu. 

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 3 bin 500 yeni konut müjdesi! 6 şehirde 9 yeni kampanya!

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 9 projede toplam 3 bin 500 yeni konut müjdesi geldi. İşte TOKİ tarafından paylaşılan o ihaleler...

TOKİ'den 81 il için son dakika yeni konut müjdesi geldi! İşte TOKİ başvuru şartları 2024!

TOKİ'den 81 il için son dakika müjdesi geldi. Peki TOKİ 2024 başvuru şartları ne? İşte merak edilen detaylar...

Kıyıda köşede 2 bin TL'si olana TOKİ'den yeni ev müjdesi! Başvurular yarın resmen başlıyor! Kaçırmayın!

Kıyıda köşede 2 bin TL'si olana TOKİ'den yeni konut müjdesi geldi. Merakla beklenen proje için başvurular yarın resmen başlıyor...

Samsung Galaxy S24 ve S24 Plus: Yeni tasarım ve özellikler hakkında sızıntılar!

Samsung'un son amiral gemisi modeli olan Galaxy S24'ün tasarımı sonunda gün yüzüne çıktı. Yeni Galaxy S24, iPhone'a benzeyen zarif bir tasarımla karşımıza çıkacak.

TOKİ'den bu ile tam 221 konutluk yeni proje müjdesi! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ'den bu ile tam 221 konutluk yeni proje müjdesi geldi. Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın... İşte proje ile ilgili detaylar...

14 bin TL'den az maaş alanlara TOKİ'den Temmuz 2023 müjdesi! Başvurular resmen 5 gün sonra başlıyor!

14 bin TL'den az maaş alanlara TOKİ'den Temmuz 2023 müjdesi... Başvurular resmen 5 gün sonra başlıyor...Kaçırmayın...

Sarelle yenilenen tasarımıyla raflarda! Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye’nin köklü çikolata markalarından Sagra’nın kalite ve doğallığı bir araya getirdiği geleneksel ürünü Sarelle, yenilenen logosu ve tasarımıyla raflarda yerini almaya başladı. Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 26 Mart 2023 Sarelle fiyatları...

Huawei Mate X3’ten ilk tasarım bilgileri geldi! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Huawei Mate X3 katlanabilir telefondan yeni tasarım bilgileri geliyor. Paylaşım şirketi, cihazı 23 Mart'ta tanıtacak.

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi geldi... Sakın kaçırmayın... İşte son dakika detayları...

TEB'den yeni kampanya sürprizi! 1 Ocak 2023'te son bulacak!

Türkiye'nin en ünlü bankalarından biri olarak bilinen TEB'den yeni bir müjde geldi. 1 Ocak 2023'e kadar vaktiniz var! Hemen bakın! Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 

TOKİden yeni tasarım dönemi Haberi

TOKİden yeni tasarım dönemi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'de konut beklentilerinin 10 yıl öncesine göre farklılaştığını belirterek, önümüzdeki dönemde kentlerin geleneklerine uygun farklı tasarımlara ağırlık vereceklerini söyledi.


Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2002-2015 yılları arasında 649 bin konut üreterek rekora imza attıklarını, bu konutlarda ortalama 3 milyon 300 bin kişinin yaşadığı düşünülürse bazı Avrupa ülkelerinin nüfusundan daha fazla kişiye kaliteli barınma imkanı sağladıklarını kaydetti.


TOKİ konutlarının yüzde 85'inin orta ve dar gelirlilere yönelik olduğuna işaret eden Turan, 2015 yılında 50 bin konut inşa edeceklerini, bu konutların yüzde 40'ının kentsel dönüşüm projeleri kaynaklı olarak gerçekleştirileceğini ifade etti.


Türkiye'de son dönemde konut tercihlerinin değiştiğini, TOKİ'nin de kendisini disipline ederek şehirlerin kültürlerini yansıtan mimari anlayışa uygun projelere yöneldiğini anlatan Turan, şöyle konuştu:


"Projelere sadece barınma olarak...