03 / 05 / 2024

TOKİnin alt gelirliler konutları için katılım şartları

TOKİnin alt gelirliler konutları için katılım şartları

Kurban Bayramı öncesinde Kayabaşı'ndaki bin 500 konutu hak sahiplerine teslim edeceklerini belirten Turan. TOKİ'nin alt ve orta gelir grubuna yönelik ürettiği konutlardan edinebilmek için öncelikle kuraya katılmak gerekiyor.

ABD'li banka açıkladı: Dolar 30 TL’nin altına inecek! İşte o tarih

ABD'nin önde gelen bankalarından Well Fargo, dolar/TL kuruyla ilgili seçimlerin ardından sürpriz bir rakam açıkladı. Dev Banka doların en üst seviyede olduğunu söyleyerek 30 TL’nin altına ineceği tarihi verdi.

Fiat, Renault, Hyundai peş peşe açıkladı! İşte 900 bin TL’nin altındaki 10 otomobil!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler otomotiv devlerinin güncel fiyat listelerini araştırıyor. Fiat, Renault, Hyundai 900 bin TL'nin altındaki 10 modelini açıkladı. İşte o modeller...

Araba fiyatları düşüte! Bu arabaların fiyatları 200 bin TL’nin altına indi! 

Araba almak isteyen ve birikmiş parası olmadığı için alamayan vatandaşlara müjde. Piyasadaki bazı araba fiyatları dibi gördü. Pandemi sonrasında hızlı bir artışa geçen araba fiyatları bu kez en düşük rakamlarla satışa çıktı. 200 bin TL’nin altındaki arabalar.

Bankada parası olanlara kötü haber! Mevduat faizleri yüzde 50'nin altına düştü!

Mevduat faizindeki artışın ardından bankaların bilanço düzeltme çabalarının etkisiyle mevduat faizleri yüzde 50'nin altına düştü.

Asgari ücret 17 bin 2 TL oldu, herkes bu soruyu sordu: 2 TL’ye ne yapılır? İşte 1 lotu 2 TL'nin altında olan şirketler!

Milyonlarca çalışan tarafından merakla beklenen asgari ücret 17 bin 2 TL olarak açıklandı. Asgari ücretin açıklanmasından sonra herkes aynı soruyu sordu: 2TL’ye ne yapılabilir? İşte 1 lotu 2 TL'nin altında olan şirketler...

İstanbul'da barajlar son 16 yılın en düşük seviyesinde, su seviyesi yüzde 20'nin altına indi

Yağışların azalmasıyla beraber İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranıda maalesef bugün itibarı ile yüzde 20'nin altına düşerek son 16 senenin aynı dönemine göre en düşük seviyeye indi. İşte haberin ayrıntıları...

400 bin TL’nin altında araçlar nelerdir? Uygun fiyatlı ikinci el araç listesi

Her zaman gündemde olan ikinci el araçlar bu kez de haberlere konu oluyor. Şimdi de 400 bin TL’nin altında olan araçlar dikkat çekti. 400 bin TL'nin altında ikinci el bir araç arıyorsanız, Fiat, Dacia, Renault, Opel, Peugeot, Ford ve Volkswagen gibi popüler markalara yönelebilirsiniz.

Düşük faizli kredi dönemi bitti: Artık yüzde 50’nin altında kredi sunmak zor

Faiz oranlarındaki yüksek artış sonucunda, oranlar yüzde 50 seviyelerine tırmanırken, kredi talebinde ciddi bir azalma yaşandı. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, insanlara artık yüzde 50'nin altında bir faiz oranıyla kredi sağlamanın gerçekçi olmadığını belirtti. 

Vergisiz telefonun detayları peş peşe açıklandı! İşte 9 bin 500 TL’nin altındaki telefonlar...

Bir süredir gündemde olan öğrencilere vergisiz telefona ilişkin detaylar netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sırasında yaptığı açıklamaya göre, gençlere yönelik teknolojik cihaz desteği verilecek. İşte 9 bin 500 TL’nin altındaki telefonlar...

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!  

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi geldi. TOKİ'nin yeni projesi için başvurular 4 Eylül tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Erzurum projesi ile ilgili detaylar...

Türkiye'nin ünlü altın analistinden flaş açıklama. Bunu duyan kuyumcuya koşacak. Altın fiyatlarında şok

Türkiye'nin altın konusundaki ünlü analistleri arasında yer alan İslam Memiş bu fiyatların bir daha görülmeyeceğini ve vatandaşların altın almasının faydalı olduğunu dile getirdi. Bu sözleri duyan vatandaşlar kuyumcuya koştu

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL'nin altına sarkabilir

Altından sonra yatırımcılar en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Altınla birlikte rekora yükselen gümüş için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları 21 TL'nin altına sarkabilir. Peki gümüş fiyatları ne zaman düşüşe geçecek?

ABD'de mortgage faizleri yeniden yüzde 7'nin altına geriledi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, yüzde 7'nin altına düşerken mortgage başvurularında da artış kaydedildi.

TOKİnin alt gelirliler konutları için katılım şartları Haberi

TOKİnin alt gelirliler konutları için katılım şartları

Kayabaşı'nda halen 4 bin 500 konutun yapımına devam edildiğini ifade eden TOKİ Başkanı Turan, "3 bin konut için de ihale aşamasındayız. Önümüzdeki dönemde 7 bin 500 konutu alt gelir grubu vatandaşlarımıza sunacağız" bilgisini aktardı.


Turan, Başakşehir Kayabaşı bölgesinde, 448 konutluk proje yapacaklarını açıkladı.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan sözleşmesi imzalanan ve inşaat çalışmalarına başlanan 448 konutluk projenin örnek bir proje olduğunu belirtti.


Kayabaşı'nda halen 4 bin 500 konutun yapımına devam edildiğini belirtten Turan, "3 bin konut için de ihale aşamasındayız. Önümüzdeki dönemde 7 bin 500 konutu alt gelir grubu vatandaşlarımıza sunacağız"


Kurban Bayramı öncesinde Kayabaşı'ndaki bin 500 konutu hak sahiplerine teslim edeceklerini belirten Turan TOKİ'nin alt ve orta gelir grubuna yönelik ürettiği konutlardan edinebilmek için öncelikle kuraya katılmak gerekiyor. Kuraya...