02 / 05 / 2024

tokinin inşa edeceği yurtlar

tokinin inşa edeceği yurtlar

TOKİ tarafından açılan ihale ile Derbent'e 328 kişi kapasiteli yurt yapılacak. İhale, yurt binası inşaatları, altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

TOKİ'den İstanbul'a 632 konutluk yeni proje müjdesi! Dev proje için büyük gün geldi!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Tuzla'da inşa edeceği 632 konutluk yeni projenin ihalesini bugün gerçekleştiriyor. Projede konutların dışında 6 adet dükkan da bulunuyor.

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

TOKİ'nin Van'da inşa ettiği 17 bin 489 konut güvenli liman oldu!

Van'da 12 sene önce yaşanan 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki depremlerde evleri yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar, TOKİ'nin inşa ettiği 17 bin 489 konutta güvenle oturuyor.

TOKİ'nin Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edeceği 844 konutluk 1. Etap için imzalar atıldı!

Kanal İstanbul güzergahında inşa edilecek konut projelerinin 844 konutluk etabı için, 19 Ocak'ta 1 milyar 159 milyon lira bedelle TOKİ ile Gürtaş Yapı ile sözleşmeye imza atıldı. İşte ayrıntılar...

TOKi'den Çorlu'ya yeni proje geliyor! 317 konut için tarih resmen açıklandı!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihale tarihini de açıkladı. Tekirdağ TOKİ projesinde 317 yeni konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 400'e yakın ucuz konut geliyor! Kahramanmaraş'ın o ilçeleri için son dakika müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta inşa edeceği yeni projeler için düğmeye bastı. Peki tarihlerin tek tek açıklandığı TOKİ Kahramanmaraş projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Brad Pitt'in afetzedeler için inşa ettirdiği evler kullanılamaz halde!

Dünyaca ünlü amerikalı aktör Brad Pitt'in kurucularından olduğu Make It Right Vakfı'nın, katrina kasırgası sonrası mağdur olanlar için inşa ettirdiği evlerin yaşanılabilecek halde olmadığı ortaya çıktı. İnşaatı tamamlanan 109 evden sadece 6'sında yaşanılabilir olduğu belirlendi.

Çankaya'da konut arazisine dükkan inşa edildiği iddiası!

Ankara'ya bağlı Çankaya Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi'nden onay almadan konut imarlı araziye dükkanlar inşa edildiği öne sürüldü. 

TOKİ'nin yangın yerlerinde inşa edeceği konut projesinin detayları belli oldu!

TOKİ tarafından yangında hasar gören evlerin yerine inşa edilecek konut projesinde detaylar belli oldu. Bir sene içerisinde bitecek evler iki veya tek katlı olacak.

TOKİ'nin İzmir Karabağlar'da inşa edeceği konutlarda son durum ne?

K Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, TOKİ tarafından Karabağlar'a inşa edilecek olan evlere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

TOKİ Hatay'da inşa ettiği 7 bin 695 konutun teslimini gerçekleştirdi! 

Ülke genelinde yatay mimari anlayışı ile vatandaşlar ev sahibi yapan TOKİ, Hatay'da inşa ettiği 7 bin 842 konutun 7 bin 695'nin teslimini gerçekleştirdi. 

tokinin inşa edeceği yurtlar Haberi

tokinin inşa edeceği yurtlar


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından açılan ihale ile Derbent'e 328 kişi kapasiteli yurt yapılacak. İhale, yurt binası inşaatları, altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. 


600 GÜNDE BİTECEK

 İhale yapılıp sözleşme imzalandıktan sonra Derbent'te beş gün içerisinde yurt yapım alanı için yer teslimi yapılacak. Yer tesliminden itibaren 600 takvim günü içerisinde yurt inşaatı bitmiş olacak ve yurt kullanıma açılmış olacak. İhale TOKİ'nin Ankara Çankaya'da bulunan merkezinde bugün saat 14.00'te gerçekleştirilecek


Kocaeli...